astra j ses sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j ses sistemi

Önceki aracım passat B6 nin ses kalitesi bariz daha iyiydi. CD400 var cosmo aracımda. Ses çok boguk geliyor. Varsa bir ayarı arkadaslar yazarsanız çok sevinirim...

Bir şey danışacağım:
Bende edition var arkada hoparlör yok önde 4 tane var arka kapıda yok. Bunlara takabileceğim(orjinalliği bozulmadan) ne tavsiye edersiniz.

cd400 eko ayarlarını yapınca ses gayet net alınabiliyor tiz ve basslar bence yeterli, doğru ayar radyo usb ve cd için ayrı ayrı yapılmalı.

tenten77 link' Alıntı:
Bir şey danışacağım:
Bende edition var arkada hoparlör yok önde 4 tane var arka kapıda yok. Bunlara takabileceğim(orjinalliği bozulmadan) ne tavsiye edersiniz.
arkada hoparlor yok mu . hakikaten yuh artık yanii. adamlar nelere göz dikmişler  battle_Teroriste

Sanırım 2012 enjoy plusta da yok çünkü alırken fark yok ses sisteminde denmişti. Şimdi sorumu tekrarlarsam bu arkalara ne yapsam bir tane 13cmlik alıp bir elektrikçide mi taktırsam ya da servise gidip orjinal mi taktırsam? Bir de tesisat çekilmiş midir arkaya?

benimkide cd 400 sesten memnun kalmadım ses sistemi taktırdım cd 400 de anfi çıkış olmadığından cd400 ün höparlör çıkıslarına ilave devre bağlayarak anfiye aktarım yapıldı buda sesdeki netliği elde etmedi  elektronikciyim benim cd 400  bir ara söküp  cihaz üzerinden anfi çıkışı için uçlar çıkartacağım bu şekilde her anfiden olumlu sonuç alınır benim cihaza bu uygulamayı yaptıktan sonra cd400 olan arkadaşlarada yardımcı olabilirim

hasanacar link' Alıntı:
benimkide cd 400 sesten memnun kalmadım ses sistemi taktırdım cd 400 de anfi çıkış olmadığından cd400 ün höparlör çıkıslarına ilave devre bağlayarak anfiye aktarım yapıldı buda sesdeki netliği elde etmedi  elektronikciyim benim cd 400  bir ara söküp  cihaz üzerinden anfi çıkışı için uçlar çıkartacağım bu şekilde her anfiden olumlu sonuç alınır benim cihaza bu uygulamayı yaptıktan sonra cd400 olan arkadaşlarada yardımcı olabilirim
Mid takimi alsak anfi baglayamiyormuyuz yani. 

bulent_tnt link' Alıntı:
Mid takimi alsak anfi baglayamiyormuyuz yani. 
dediğim gibi cd400 çıkışına devre bağlayarak anfiye giriş yapıyorlar  buda seste net çıkış alınamıyor

Geri