Astra J Shark Anten Pratik Uygulama

Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama

Uygulayan arkadaslardan resim bekliyoruz.

kenangokhan link' Alıntı:
Resimler 10 gün sonra anca gelmeye başlar abi :) Kargo anca gelir
ok gokhan bendemi alsaydim acaba beyaz arabada nasil durur merak ettim dogrusu.

Dersimli uygulama yaparken foto çekersen çok iyi olur bende alıp yapmayı düşünüyorum.

Orjinal anten güzel ama rengi plastik olduğu için arabanın renginden soluk duruyor direk bakınca çok belli oluyor araba rengine daha yakın bu ondan göze daha hoş gelir bence tabi önce sport ve cosmoda denenmesini beklicem :)

BÜLENT link' Alıntı:
ok gokhan bendemi alsaydim acaba beyaz arabada nasil durur merak ettim dogrusu.

Senin araç cosmo değilmi abi shark yokmuydu onda

kenangokhan link' Alıntı:
Senin araç cosmo değilmi abi shark yokmuydu onda

Cosmo ve Sport donanımda shark anten makyajlı kasa ile sunulmaya başladı.  :)
Makyajlı kasadan önce sadece CD 500 opsiyonu olan araçlar shark anten ile geliyordu.  :)

astra76 link' Alıntı:
Oldukca hos duruyor. Arkadas gayet iyi yapistigini soyluyor. Fakat diyelimki zamanla yapiskan madde ozelligini yitirirse o bolgede kalici iz kalma ihtimali olabilirmi acaba. Her ihtimale karsi iki tanemi ismarlasak. :)

Sadece yapışkandan tereddüt ediyorsanız 3m in dış mekan çift taraflı bantları ile tekrar yapıştırırsınız. Bunun için yedek anten almaya bence gerek yok.

Uygulamayı yapmadan şahsi fikrim yapıştırılacak bölgeye birkaç kat cila yapılması yönünde.

Arkadaslar yakın zamanda sıparıs vermek ısteyen olursa rıcam bır tanede bana parasını gondereyım hemen kendım alıcam yıne kaybolacak sansım  yok su cın kargolarından yana

Geri