Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama
bu araba cam çıtası istiyorrrr.
bu araba cam çıtası istiyorrrr.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kenangokhan link' Alıntı:Teşekkür ederim Bülent abi, evet orjinalinde gelenden farklı ve büyük duruyor, orjinaldeki zaten siyah plastik renginde ve her araçda aynı kullanılıyor. Bunda araç rengine göre geliyor BMW lerdeki tarzda olmuş yapı olarak.
tff2525 link' Alıntı:bu araba cam çıtası istiyorrrr.
DERSİMLİ link' Alıntı:Kardeşim ben rengi mesaj kısmında belirttim gümüş gri silver olarak sorun çıkmaz heralde.
kenangokhan link' Alıntı:Abi ürün resimleri içinde doğru rengi bulup oradaki adı ile verdiysen sorun çıkmaz. Sizin araç teknik gri değil sanırım açık gri
Renkler bu linkte daha açık belirtilmiş, doğru renk belirttiyseniz sorun yaşamazsınız.
http://www.aliexpress.com/item/Opel-Astra-Newest-design-special-with-blank-radio-shark-fin-antenna-signal-shark-fin-with-3M/874160349.html
DERSİMLİ link' Alıntı:Ben renk ile ilgili bolum bulamadim acilistaki siyah renkli olan vardi resimde ama saticiya msj ile belirttim yarin birdaha goruseyim saglam olsun.
albertxx ben sabırsızım ama sen benden daha sabırsıszın galıba en 10 ıle 15 gun verılıyor yurt dışından gelmesı ıcın fırstemperor arkadaşım bana da sıpariş etmıştı akşam goruştuk anten turkıyeye gırış yapmış bakalım ne zaman ulaşacak bana benım düldül sedan sıyah edıtıonalbertxx link' Alıntı:5gün olmuş cosmo veya sporta yapan var mııı??
albertxx link' Alıntı:5gün olmuş cosmo veya sporta yapan var mııı??