Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama
Acele etme bakalım.
Acele etme bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
firstemperor link' Alıntı:Bunda zor bisey yok arkadaslar kac tane istiyorsaniz ben siparis vereyim. Ben beyaz siparis ettim yarin elimde olacak isterseniz onu bi gorun sonra karar verin.
faruk4143 link' Alıntı:5 dakika once beyaz renk antenim geldi. Urun gayet guzel. İcinden 2 parca cift tarafli bant cikti. Sanirim digerini kullanmicaz. Hava yagmurlu bugun uygulayamiyacagim sanirim.
faruk senınle bı hafta sonu buluşma yapalım antenlere bakarızfaruk4143 link' Alıntı:5 dakika once beyaz renk antenim geldi. Urun gayet guzel. İcinden 2 parca cift tarafli bant cikti. Sanirim digerini kullanmicaz. Hava yagmurlu bugun uygulayamiyacagim sanirim.
REC link' Alıntı:Teknik griciler örgütlendiler lakin siz de sabır eyleyin kardeşlerim, elbet bir beyazcı bize sahip çıkacaktır 011zaa
Tesekkur ederim...Ayın 4unde siparis vermistim. 6sında kargolandı diye mail gelmisti.chiv link' Alıntı:Hayırlı olsun Faruk Bey,
Ne zaman sipariş vermiştiniz acaba?