Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama
Şimdiden hayırlı olsun, size 1-2 tavsiye vereyim:
* Uygulamayı yapmadan önce, yapıştıracağınız yüzeyi güzelce temizleyin ve kurutun.
* Balık sırtı antenin yapışkanlı kısmını bantı çıkartmadan önce saç kurutma makinesiyle 4-5 dakika ısıtın
* Yapıştırırken başta, sağ ve sol kısımda sanki biraz boşluk kalacakmış gibi görünebilir, yılmayın bastırın kuvvet uygulayarak 5-6 dakika sonra iyice oturdu benimki ve sapasağlam oldu (aman dikkat tavanı yamultmayın)
Erhan42 link' Alıntı:Arkadaşlar bende kırmızı renk siparişimi verdim takip numarasında baktım 18 Ocakta yola çıkmış. Gelince burada yapılan uyarıları dikkate alarak hemen uygulama yapacağım sonucu resimleyip burada paylaşırım. Konuda göremedim ama kırmızı alan kimse olmuşmuydu? Renk farkı varmı?
Şimdiden hayırlı olsun, size 1-2 tavsiye vereyim:
* Uygulamayı yapmadan önce, yapıştıracağınız yüzeyi güzelce temizleyin ve kurutun.
* Balık sırtı antenin yapışkanlı kısmını bantı çıkartmadan önce saç kurutma makinesiyle 4-5 dakika ısıtın
* Yapıştırırken başta, sağ ve sol kısımda sanki biraz boşluk kalacakmış gibi görünebilir, yılmayın bastırın kuvvet uygulayarak 5-6 dakika sonra iyice oturdu benimki ve sapasağlam oldu (aman dikkat tavanı yamultmayın)