Ynt: Astra J Shark Anten Pratik Uygulama
Permanent özellikli kalemler dış ortamda işaretleme ve boyama yapmak için çok ideal ürünler. Yağmur, çamur, rüzgar gibi etkenlerden kolay kolay etkilenmez.
Boyayı bozabilecektek etken alkollü bir sıvı teması. Alkollü bir sıvı boyaya temas ettiği an akar gider.
Ama yinede ben 4-5 yıkama boyunca tecrübe edip, sıkıntı çıkarsa bu başlıkta paylaşırım.
Emrah64 link' Alıntı:merhaba mert biliyorsun aynı durum benimde basıma geldi antenle gelen 3m bant fazla dayanmadı gecen hafta sonu carub marka cift yönlü bant ile uygulamaya koyuldum ve bant kaportayla anten arasında sırttı ve vazgectim tavsiye ettigin siyah kalemin rengi ilerleyen zamanlarda arac yıkandıkca bantın rengi ortaya cıkma gibi bir durum söz konusu mu acaba muhtemelen bu durumu göz önünde bulunduraraktan uygulamayı yapmışsındır ama sence ilerleyen zamanlarda durum ne olur?
Permanent özellikli kalemler dış ortamda işaretleme ve boyama yapmak için çok ideal ürünler. Yağmur, çamur, rüzgar gibi etkenlerden kolay kolay etkilenmez.
Boyayı bozabilecektek etken alkollü bir sıvı teması. Alkollü bir sıvı boyaya temas ettiği an akar gider.
Ama yinede ben 4-5 yıkama boyunca tecrübe edip, sıkıntı çıkarsa bu başlıkta paylaşırım.