Astra J Tampon Değiştirme !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 07_tta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

07_tta

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar herkese; Ben 2013 model astra j almayı düşünüyorum ama makyajlı kasaların ön ve arka tamponunu beğenmediğim için makyajsız kasanın tamponuyla değiştirmek istiyorum. Sorum bayiden istesem bayi bana o şekilde makyajsız haliyle arabayı getirtir mi? eğer getirmezse ben aldıktan sonra değiştirirsem bana orjinal parçaların maliyeti fazla olur mu ve 5 -6 yıl sonra arabayı satarken ne kadar zararım olur. Bu benim için önemli bi konu bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.        şimdiden teşekkürler

Ynt: Astra J Tampon Değiştirme !!!

herkes tamponu makyajlıya çevirmeye çalışıyor diye biliyorum.özellikle ön tampon makyajlı kasanın çok daha yakışıklı.tabi güzellik görecelidir.bayi size tampon değiştirmez.direk makyajsız kasa satın almak istediğinizi söyleyin.size ondan getirtirler.ama iyi düşünün ilerde pişman olmayın bu seçim için.
bu makyajsız kasanın önü
[img=800x563]http://e1302.hizliresim.com/16/3/jpy3k.jpg[/img]
bu da makyajlının önü
[img=800x533]http://e1302.hizliresim.com/16/3/jpy49.jpg[/img]

öncelikle bu kadar çabuk cevap geldiği için çok teşekkürler ancak makyajlı kasanın ön ızgarası bıyık gibi geliyo gözüme bi de önde ve arkada çok fazla çıta kullanılmış makyajsız kasa böyle daha bi toplu görünüyor gözüme tosun gibi o yüzden çok seviyorum o yüzden mutlaka değiştirmek istiyorum ancak bayi bana makyajsız kasayı getirir mi emin değilim en iyisi bi ara bayiye gidip ayrıntılı bilgi almak tekrar cevap için teşekkürler

07_tta link' Alıntı:
öncelikle bu kadar çabuk cevap geldiği için çok teşekkürler ancak makyajlı kasanın ön ızgarası bıyık gibi geliyo gözüme bi de önde ve arkada çok fazla çıta kullanılmış makyajsız kasa böyle daha bi toplu görünüyor gözüme tosun gibi o yüzden çok seviyorum o yüzden mutlaka değiştirmek istiyorum ancak bayi bana makyajsız kasayı getirir mi emin değilim en iyisi bi ara bayiye gidip ayrıntılı bilgi almak tekrar cevap için teşekkürler
rica ederim.yine de bu durumu iyice düşünün ilerde fiyat kaybı olayı olmasın.bayi öncelikle elindeki aracı satmaya çalışacaktır.ama siz bastırın araç getirtsin size.yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun

Makyajlıdan vazgeçecek kadar olmasa da , bence de makyajsız kasanın önü daha hoş duruyor...

Komple tampon değişiminden ziyade, panjurun değşip değşmeyeceğini biraz araştırın. (uymaz gibi duruyor ama sormak lazım) Panjuru değiştirebilirseniz görüntüyü kurtarırsınız...

Teşekkürler cevabınız için; Evet ilk başta bende sadece panjur değişimiyle yırtabilir miyim diye düşünmüştüm ama sonradan beni tatmin etmeyeceğini anladım zaten tek ön olsa iyi arkadaki çıtayada gözüm alışamadı bide plakalığın değişmesi ters yönde olması gözüme hoş gelmiyor makyaşsız kasada plakalık bagaj kapağıyla bütünlük sağılıyordu makyajlıda bagaj kapağının tam aksi yönünde çizgiler var inşallah bayi bendeki bu astra aşkını anlarda makyajsız kasayı getirtir. Gerçi daha aracı almaya baya var ama olsun çok kafama takılıyo bu sorun bi an önce bayiyle konuşmam lazım. Tekrar konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

makyajlı kasalar benımde kafama yatmadı . arka tamponu rezıl etmısler çıta koymuslar sport modelde olan egzos cıkısı yok plaka kısmı butunluk sağlamıyor . ayrıca ıc aydınlatmalarıda ıptal etmısler vıtes altındakı kırmızıyı fılan ılgınc . on tampon bıraz agresıf sadece ordan bır artısı var bence :)

07_tta link' Alıntı:
Teşekkürler cevabınız için; Evet ilk başta bende sadece panjur değişimiyle yırtabilir miyim diye düşünmüştüm ama sonradan beni tatmin etmeyeceğini anladım zaten tek ön olsa iyi arkadaki çıtayada gözüm alışamadı bide plakalığın değişmesi ters yönde olması gözüme hoş gelmiyor makyaşsız kasada plakalık bagaj kapağıyla bütünlük sağılıyordu makyajlıda bagaj kapağının tam aksi yönünde çizgiler var inşallah bayi bendeki bu astra aşkını anlarda makyajsız kasayı getirtir. Gerçi daha aracı almaya baya var ama olsun çok kafama takılıyo bu sorun bi an önce bayiyle konuşmam lazım. Tekrar konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
yanlış hatırlamıyorsam Aydın sürtaşta hala makyajsız kasa var satılık bir arayıp sorun derim.Antalyadan gelip alır gidersiniz

Guzellik gercwkten goreceli bana makyajli kasa cok daha guzel gorunuyor hem ondeki degisiklik hem de arkadaki cita araci daha estetik yapmis bence arti makyajlinin sportda led fari var ki bu zaten arti 10 puan

Makyajlı kasanın ön krom ızgarası bence çok kötü arkadaki krom ızgarada ok amatör gösteriyor aracı. Kendi fikrim.
Makyajsız kasanın görünüşü çok daha güzel...

Geri