Astra J Tampon Değiştirme !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 07_tta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Tampon Değiştirme !!!

kendi aracım diye söylemiyorum,makyajsız kasanın ön panjuru ile tampon panjuru daha uyumlu duruyor desen açısından,makyajlıda sis krom çıtaları çok daha güzel fakat arka tampondaki çıta ve plakalık yuvasının genişliği olmamış abi.. chevrolet cruzeden esinlenerek yaptılar bana göre.. he şunuda söylim ileride araca body kit takacaksanız irmisher veya raiger arka tampona çift çikışlı egzos gelecekse makyajsız kasada daha iyi duruyor this my idea  general_hehe

bırde flexiride yani 3 farklı sürüş modu vardı makyajsız sportlarda . makyajlı kasa sport araç gördüm bu özellikte yok . acaba yanlış bilgim mi var bu konuda . makyajlı kasalarda arka tekerleklerdekı denge çubuğuda iptal edilmiş diye duymuştum ?

Mete34 link' Alıntı:
bırde flexiride yani 3 farklı sürüş modu vardı makyajsız sportlarda . makyajlı kasa sport araç gördüm bu özellikte yok . acaba yanlış bilgim mi var bu konuda . makyajlı kasalarda arka tekerleklerdekı denge çubuğuda iptal edilmiş diye duymuştum ?
o özellik opsiyon olarak siparişle geliyor ve hala mevcut,sadece sportta değil cosmodada var ama her sport ve cosmoda değil baştada dediğim gibi opsiyonel bir özellik ve 1.4T ve 1.6T motorlarla geliyor.

Astra aşkımın artmasında bu sayfanın etkisi çok fazla tekrar tekrar konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

bir makyajsız kasa sahibi olarak ön panjurun sn.07_tta nın bıyığa benzetmesine katılıyorum, sadece kendimin böyle düşündüğünü sanıyordum:), sanki bıyıklarını geri kıvırmış gibi, bir de makyajsız kasa daha sert bakarken makyajlı kasa biraz tebessüm ediyor gibime geliyor.

Aynı fikirde birisini bulduğuma bende sevindim zaten astra sevmemdeki en büyük neden ön ve arka tarafın tosun gibi duruşu ön panjur değişince bu görüntüde kaybolmuş gibime geliyor umarım bir makyajsız kasa banada nasip olur.

ulas79 link' Alıntı:
o özellik opsiyon olarak siparişle geliyor ve hala mevcut,sadece sportta değil cosmodada var ama her sport ve cosmoda değil baştada dediğim gibi opsiyonel bir özellik ve 1.4T ve 1.6T motorlarla geliyor.

Bilgi için teşekkürler :)

sergeant333 link' Alıntı:
bir makyajsız kasa sahibi olarak ön panjurun sn.07_tta nın bıyığa benzetmesine katılıyorum, sadece kendimin böyle düşündüğünü sanıyordum:), sanki bıyıklarını geri kıvırmış gibi, bir de makyajsız kasa daha sert bakarken makyajlı kasa biraz tebessüm ediyor gibime geliyor.
+1

Makyajlı kasada ön tampondaki boyadan bile çalmışlar yahu :(

bence her ikisi de hoş!  Ama makyajlının ayrı bir güzel ! ;)

Astra J Makyajlı Ön Tampon

S.a benim aracım makyajlı ancak kaza geçirdim ön tamponu değiştirmem gerekiyor makyajlı tampon bulunabilirmi ? Fiyatları nedir bilginiz varmı ?

Geri