Ynt: astra j tereddütü
motor olarak astranın dizeli focusunkiyle yarışamaz.geri kalan aksamlarda da astra focustan iyi
motor olarak astranın dizeli focusunkiyle yarışamaz.geri kalan aksamlarda da astra focustan iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra ya bakıpta aşık olmayan , onu görüpte başka araç bakan varmı kingglegendsforever link' Alıntı:1.3 dizel cosmo aldım bende ocak 2013 'te. 20.000 oldu çok şükür ne baskı balata ne de başka bir arıza çıkarttı bana. Östelik hergün Avrupa yakası anadolu yakası geçip duruyorum. O İstanbul trafiğinde bana dayandıysa zannediyorum ki herkese dayanır
firstemperor link' Alıntı:astra ya bakıpta aşık olmayan , onu görüpte başka araç bakan varmı kingg
eketen link' Alıntı:Servis işi şans işi. Ben bakım harici bir kere servis gördüm.
Cosmo link' Alıntı:neredeyse haftanin 5 günü ya eşimi bırakmak yada almak için servisteyim şaka bir yana bugüne dek sadece 15000 bakımı yaptırdım
eketen link' Alıntı:İlk servise işim düştüğünde standart prosedür olan NORMAL ile karşılaşmıştım. 005hihih
Abi senin gibi bir üyemiz olduğu için forum ahalisi gerçekten çok şanslı.