Ynt: astra j tereddütü
Geleceğimiz zaman keyfinde olduğu günü seçelim 005hihih
Geleceğimiz zaman keyfinde olduğu günü seçelim 005hihih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leongate link' Alıntı:Arlkadaşlar bugün bir çok firmayı dolaştım, kısaca bilgi vermek istiyorum
1-ilk hatamız Volkswagen golf bakmaya gitmek oldu, evet araç fena değil ama abartılacak bir şeyide yok.Müşterinin hiçbir önemi yok bu firmada, açık açık doymuş adamlar. bana golf için tam 6 ay süre beklemem gerektiği söylendi!!Ayrıca fiyattta araç geldiği zamanki liste fiyatına göre hesaplanacakmış!Tabiki kalsın kardeşim deyip söylene söylene çıktım ordan.
2-Ford için söylenecek aslında pek bir şey yok, focus güzel araba.Ancak style donanımı açık açık şirketler için üretilmiş gibi, titanyum donanım ise 63bin tl fiyatla nasıl alınır diye insanı kara kara düşündürüyor.
3-Skoda, ben erzurumda olduğum için burda skoda çok seviliyor, ancak marka algısı batıda çok kötü.Octavia güzel araç, 2 modeli var, açıkcası baz modeli alınacak gibi değil, dolu olan ise tam tamına 64 bin tl
4-Opel, 55 bine epey dolu bir sport dizel, gel gelelim 1.3 motor resmen durup düşündürüyor. Avantajları vergi ve yakıt.
SONUÇ:Opel en mantıklısı gibi duruyor, ancak yinede kampanya olur düşüncesiyle aralığı beklemeye karar verdim arkadaşlar.en azından fiyat artışı olmaz sanırım.
Bu arada değerli yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar.
Kesinlikle hakılsınız, açıkçası aklıma gelmemişti.Uyarı için çok teşekkürler kardeşimREC link' Alıntı:Şuan Erzurum'daysanız aracı kesinlikle Erzurum'dan almayın. Trabzon'u arayıp dip fiyat istediğinizde Erzurum'dan daha iyi bir fiyat vereceklerine şahit olacaksınız. 3 yıl içerisinde 2 tane sıfır Opel aldım ve her ikisinde de Erzurum ile anlaşamadım. Çevre illerde Opel bayii olmamasının avantajını kullanıyorlar...
Seat araçları çok güzel ama nedense bir türlü ısınamadım araçlarına, ancak yinede önerinizi dikkate alarak müsayit bir vakitte gidip bakıcam kardeşim.teşekkürlerulas79 link' Alıntı:yeni seat toledo yada bakabilirsiniz özellikle en dolusu olan 1.6 tdi 90 hp dsg style donanımlısı 54500 tl ama düz vites isterseniz 1.6 tdi 105 hp style donanımı 48800 tl liste fiyatı.
Makyajla baskı balatanın geliştirildiğini nerden biliyorsunuz kaynak öğrenebilir miyim benim aracım makyajsız 26binde daha sorun çıkmadı ki Ankaranın dikmenini bilen bilir hep yokuş+trafikalbertxx link' Alıntı:Baskı balata önceki astralarda makyajdan öncekilerde vardı genelde ama makyajdan sonra ben sorun yaşayan pek görmedim tek tük var.Kronik sorun olarak 1.3lerde fazla birşey bulamazsınız lokurtu var depodan gelen o dalgakıranla serviste direk halloluyor onun dışında ufak sesler oluyor o her arabada Türkiye yolları yüzünden maalesef geliyor ama çözülmicek sorun asla çıkarmıyor(Benim aracımda ses yok )