Ynt: astra j tereddütü
1.3'ü neden beğenmediniz onu merak ettim bende?
1.3'ü neden beğenmediniz onu merak ettim bende?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim kardeşim, yaşadığımız yer erzurum, malum kar tipi ayaz.Ulaşım çok yetersiz.Bu arada sizinkini de Allah analı babalı büyütsün.CALİBRA BG link' Alıntı:allah analı babalı buyutsun kız mı erkek mı benımkıde 6 aylık oldu bızı burası kış soğuk derken nereyı kastettın analamadım
Beğenmediğimden değil hocam, maalesef bayi bir türlü test aracı ayarlayamadı.Diğer bir etkende önceki aracım olan meganedeki 85 hp motordu, çok isteksiz ve güçsüz olması beni opelde de aynı problem olabilir düşüncesiyle elememe yol açtı.albertxx link' Alıntı:1.3'ü neden beğenmediniz onu merak ettim bende?
Ford 115 hp ve 270 nm torka sahip psa motoru kullanıyor, performans olarak önceki aracımdan sonra iyi ki almışım diyorum, dediğim gibi opeli hiç kullanamadım.albertxx link' Alıntı:Hmm 95 beygir astra torkda yüksek o yüzden 1.vites hariç sorun yaşamazdınız Ben kendim kullanıyorum yakıta karşı performans süper diyebilirim.Ama forduda beğeniyorum çok sağlam araç üretiyor
sen bana hafta sonu test ettırmede motoru ben sana sorarım o zmaan bakalım herkese met edıyorsun o fındık motorualbertxx link' Alıntı:Hmm 95 beygir astra torkda yüksek o yüzden 1.vites hariç sorun yaşamazdınız Ben kendim kullanıyorum yakıta karşı performans süper diyebilirim.Ama forduda beğeniyorum çok sağlam araç üretiyor
leongate link' Alıntı:Teşekkür ederim kardeşim, yaşadığımız yer erzurum, malum kar tipi ayaz.Ulaşım çok yetersiz.Bu arada sizinkini de Allah analı babalı büyütsün.
Kasım Bey sizin arabada Maaşallah nazar değmesin çok güzel görünüyor, cam çıtalarını nerden almıştınız? çok orjinal ve parlak görünüyor, benim çıtalar bu kadar parlak görünmüyor sırrı nedir?Kasım Çınar link' Alıntı:bence profil bigilerinizi güncelleğin