astra j tereddütü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leongate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra j tereddütü

Octavia o genişliği ile Suberb in sınıfında değil. jetta da passat ın. Sınıf olarak bakınca dış boyutları ile zaten sınırı zorluyor Astra. İnsignia salon salomanje bir araba değil. Neredeyse bütün rakiplerinden daha küçük iç hacmi.  Astra nın ya da insignia nın darlığı satış politikası değil. Tasarıma kurban giden iç boyutlar sadece. Yoksa bu boyutlar ile mükemmel iç hacimler oluşturulabilirdi.

eketen link' Alıntı:
Octavia o genişliği ile Suberb in sınıfında değil. jetta da passat ın. Sınıf olarak bakınca dış boyutları ile zaten sınırı zorluyor Astra. İnsignia salon salomanje bir araba değil. Neredeyse bütün rakiplerinden daha küçük iç hacmi.  Astra nın ya da insignia nın darlığı satış politikası değil. Tasarıma kurban giden iç boyutlar sadece. Yoksa bu boyutlar ile mükemmel iç hacimler oluşturulabilirdi.
  bravo aynen katılıyorum o cızımcıyı bı ele almak lazımdı  kızgınkırbac kesın gm ın cızımcısıdır bu vataandaş

CALİBRA BG link' Alıntı:
 bravo aynen katılıyorum o cızımcıyı bı ele almak lazımdı  kızgınkırbac kesın gm ın cızımcısıdır bu vataandaş

Tasarımcının yapabileceği pek bir şey yok, Emre abinin de belirttiği gibi tasarımın güzelliğinden kaynaklanan bir durum.

Bu durum farklı markalarda da böyle, Premium bir markalarda bile aerodinamiği korumak adına sürtünmeyi azaltmak için tavan açılı olarak alçak tutuluyor ve  arka koltuklar çok basık olabiliyor.

Konuyu başlatmam münasebeti sonucu paylaşmak istiyorum arkadaşlar, bir kaç hafta önce focus titanium 1.6 115 hp aracı aldım, opelden vageçmemin sebebi tamamen 1.3 motor seçeneğiydi.Açıkçası aldığım araçtan şimdilik memnunum ancak keşke astada 1.6 motor olsaydı da onu alsaydım diyorum kendime.Değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, inşallah bir gün opel bir araç sahibi olarak bu forumda olabilirim..

leongate link' Alıntı:
Konuyu başlatmam münasebeti sonucu paylaşmak istiyorum arkadaşlar, bir kaç hafta önce focus titanium 1.6 115 hp aracı aldım, opelden vageçmemin sebebi tamamen 1.3 motor seçeneğiydi.Açıkçası aldığım araçtan şimdilik memnunum ancak keşke astada 1.6 motor olsaydı da onu alsaydım diyorum kendime.Değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, inşallah bir gün opel bir araç sahibi olarak bu forumda olabilirim..

hayırlı olsun,güle güle kullanın

leongate link' Alıntı:
nıye o kadar acele ettın sseneye 1,6 motorun gelıceğı soylenıyor keşke bıraz daha bekleseydın

Kasım Çınar link' Alıntı:
hayırlı olsun,güle güle kullanın
selam kasım naber gazla aran nasıl gecen şehır ıcı 10 lıtre yakıyorum demışin değerlerımız aynı senınle ama benımkı sedan kasa

CALİBRA BG link' Alıntı:
nıye o kadar acele ettın sseneye 1,6 motorun gelıceğı soylenıyor keşke bıraz daha bekleseydın
Hocam 6 aylık bir çocuğum var, araç mecburen gerekliydi.Bizim buralar kar ve soğuktan geçilmiyor

leongate link' Alıntı:
Hocam 6 aylık bir çocuğum var, araç mecburen gerekliydi.Bizim buralar kar ve soğuktan geçilmiyor
allah analı babalı buyutsun kız mı erkek mı benımkıde 6 aylık oldu bızı burası kış soğuk derken nereyı kastettın analamadım

Geri