en azından bir deneseydi tamam vergi yüksek araba da pahalı olacak muhtemelen ama en azından bir dene kardeşim yahu..astra 1.6 CDTI getirseydi, focus golf6 megane3 i30 vb hepsini sollardı. ama opel türkiye başka hesaplar peşinde sanırım :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en azından bir deneseydi tamam vergi yüksek araba da pahalı olacak muhtemelen ama en azından bir dene kardeşim yahu..astra 1.6 CDTI getirseydi, focus golf6 megane3 i30 vb hepsini sollardı. ama opel türkiye başka hesaplar peşinde sanırım :/
bence en mantıksız model 1.4T. tasarruf istiyorsan ya 1.3CDTI al temiz temiz bin, ya da 1,6 atmosferik al lpg bağla. performans istiyorsan 1.6T al, acıma benzine. ama 1.4T de ne tasarruf var ne performans.
düzeltme: 1.6 atmosferik motor da en baz donanımda var sadece. Biraz dolu bir araç istedin mi bu motordan vazgeçmek zorundasın. Al sana Astra J nin pazarda geriye gitmesine bir sebep daha
1300 kg küsür ağırlığında ve 140 beygir bir araç, bence yeterli olması lazım performansının. Bir Chip Tuning uygulamasıyla bence tatminkar seviyeye gelir bu model. MTV bildiğimiz gibi soygun düzenine dönmüş resmen, araç yattığı yerden onca lira vergiyi vermekten kurtuluyor 1.4 Litre olduğu için. hem de 2.0L 136 beygirlik vectra motorundan daha üstün. Gerçi performans kişiden kişiye değir ama sadece yazılımla 160 beygire çıkması çok kolay ve benim açımdan aracı çok güzel yürütür. LPG ile de ekonomi yapılır :rakir:
arkadaşlar, opel 1.3, 1.7, 2.0 dizel motorlar ile çalışmaktadır, 1.6 cdti motoru olmadığı için getirmeside imkansız, özel sipariş ile 1.7 yada 2.0 cdti getirtebiliyorsunuz...
aracı neyle kıyasladığınıza bağlı. 2.0L 136 beygir vectra atmosferik olduğu için turbo araçtaki gibi ani tork hissi vermez. ama 1.4T ile yan yana kalkış ve roll karşılaştırmalarını görmek lazım.
1.4T ve 1.6T aynı vergi diliminde. performans olarak da 1.4TSI kadar bile yürümediği için performans yok dedim. yoksa 5 kişiyle yokuşta kalkmayacak kadar ölü değildir. sadece benzin yaktığına değecek kadar performanslı gelmiyor bana.
ayrıca 1.4T ve 1.6T motorlarda sağlıklı çalışan lpg henüz duymadım. sübapları çelik sübapla değiştirmekten fln da bahsediliyor ama 5000TL gibi rakamlar teleffuz edildiği için bana mantıklı gelmiyor.
özel siparişle getirtebildiğimizden emin misiniz? hangi bayi kaç paraya getiriyor? bilgi verebilir misiniz?