Dogrudur 150 hp araci emekli araci gibi kullanirsaniz hic skinti cikarmiyoEvet ozellile yeni modellerin yuksek torkundan kaynakli fazla sikistirmalarda ve kalkislarda oldugunu duymustum. Arabalari duzgunce kullanmak gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrudur 150 hp araci emekli araci gibi kullanirsaniz hic skinti cikarmiyoEvet ozellile yeni modellerin yuksek torkundan kaynakli fazla sikistirmalarda ve kalkislarda oldugunu duymustum. Arabalari duzgunce kullanmak gerek.
1.4 k larin hicbir modelinde mi lpg uyumu yok zafer hocam enjoy dynamic vs.Skinti ol degilki zaten 100 binlira verip bu skintiyla karsilasildigi zaman insanin icinde hissettigi duygu ve huzursuzluk. can skintisi. para kolay kazanilmiyo
ilanlarda da hic lpg li gormemistimprins marka gaz taktırabilirsiniz sadece bu marka olsun..
gaz takılamayan yani sistemi kabul etmeyen araclar vardır lakin bu prins takılabiliyor diger gaz sistemlerine göre pahalıilanlarda da hic lpg li gormemistim
benzinli arac icin söylemekteyim dizellere lpg olmaz...ilanlarda da hic lpg li gormemistim