Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad amperi yüksek tak birde senin araç için start stoplu akü al ne kadar yüksek amperli alırsan iyi olurSelamlar. Öncelikle burada yeniyim. Daha önce sorulmuş mu bilemedim ama Astra k 1.6 aracım için akü kaç amper olmali bilemedim. Aydinlatirsaniz sevinirim
Yani illa şu amper olacak diye bir kaide yok sanırım. SağolunÜstad amperi yüksek tak birde senin araç için start stoplu akü al ne kadar yüksek amperli alırsan iyi olur
Takılı amperden düşük olmasın ve aracın da start stop varsa start stopa uygun akü olsun normal akü olmaz sonrasında eğerki yuvaya normalden büyük akü sığıyorsa tak daha uzun ömürlü olurYani illa şu amper olacak diye bir kaide yok sanırım. Sağolun
Acc değeri orjinal aküye göre yan sanayi akülerde daha büyük kapasiteli aküler karşılayabiliyor ne yazık ki. Daha büyük akü tavsiye edilmesinin nedeni bu.
Kendi aracımdan örnek vereyim orjinal 60 amper aküsü 680 cca değerindeydi ne mutlu nede inci bu değeri veremiyor hatta mutlu akünün 72 amper olanı bile o yüzden bende inci 72 amper 720 acc değerli akü aldım.