biraz öle kişiliksiz gibi duruo ama kendince bi has görüntüsüde yok değil hakkını yemiyelim ama astra sedanın yanında bence hiçbişi astra sedan çok hoş görünüo özellikle yandan aslında her açısı güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz öle kişiliksiz gibi duruo ama kendince bi has görüntüsüde yok değil hakkını yemiyelim ama astra sedanın yanında bence hiçbişi astra sedan çok hoş görünüo özellikle yandan aslında her açısı güzel
jettanın içi astraya göre vasat bence ama kişiye göre değişir[/quot
Astranın içi jettaya göre biraz sade onu anlatmak istedim. Ama dediğim gibi jetta alınacak bir araba değil. Hadi 1.6 değilde daha büyük bir motor seçeneği ile aldınız diyelim o zamanda yukarda 2 nolu detayda açıkladığım gibi keyif alınarak kullanılacak bir araba değil
bence 1.4 tsı 170 hpliği fazlasıyla keyif verirjettanın içi astraya göre vasat bence ama kişiye göre değişir[/quot
Astranın içi jettaya göre biraz sade onu anlatmak istedim. Ama dediğim gibi jetta alınacak bir araba değil. Hadi 1.6 değilde daha büyük bir motor seçeneği ile aldınız diyelim o zamanda yukarda 2 nolu detayda açıkladığım gibi keyif alınarak kullanılacak bir araba değil
bence 1.4 tsı 170 hplikleri fazlasıyla keyif verir
eniştemde 2.0 tdi dsg var inanın çok güzel ama opelin astra 2.0cdti active select ile karşılaştırılamaz tork bandı opelin çok geniş dolayısıyle mükemmel sürüş keyfi kaçınılmaz active select almanyada sunuluyor yalnış anlaşılmasın trye hiç gelmedijettanın içi astraya göre vasat bence ama kişiye göre değişir[/quot