Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vay arkadaş yaa Iphone dan foruma resim atmaya vakit bulamıyorum iyi mi.. Keşke Face e atar gibi atılsaymış resimler direkt  :(

Sağol Bülent  011zaa
Tapatalk ile kolay bir şekilde eklenebiliyor.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vay arkadaş yaa Iphone dan foruma resim atmaya vakit bulamıyorum iyi mi.. Keşke Face e atar gibi atılsaymış resimler direkt  :(

Sağol Bülent  011zaa
Ben sana ogretirim biara pratik yolu var.

sohayli link' Alıntı:
Tapatalk ile kolay bir şekilde eklenebiliyor.

Sağol kardeşim - Tapatalk i4 telefonumda düzgün çalışmıyordu ve silmiştim yeniden yükleyeyim olmazsa.

Tolga Bey bu iletileri yazdığınız ekranın sol köşesinde artı var. Ona bastığınızda aşağıda fotoğrafını paylaştığım şekilde bir ekran geliyor baştan ikinci olan kameranın yanındakine bastığınızda direk kamera rulosu geliyor seçin ve yükleyin kolayca :)

Arkadaşlar aracı galeriden alıp annemin evindeki garaja bırakmıştım, henüz plakası yok malum, sorun yaşamak istemedim.

Akşam ailemle arabaya bakmaya annemlere gittik, sonra aracın köy yolu, yokuşlar vb gibi gündelik koşullardaki zor şartlardaki tepkilerini çok merak eden kardeşimle tura çıktık. Araç bozuk yollarda 245 45 18" jantlarına rağmen çok sessiz ve Astra dan yumuşak, üzerindeki Bridgestone Potenza 050A Ecopia lastikler umduğumdan yumuşaklar ancak yine de akustik yönünden çok iyi çalışılmış bir lastik değil, araç Astra dan ve Golf ten az yol ses alıyor ama lastikler değişirse biraz daha iyi olabilir gibi de geldi, gene de sonuç olarak bu halde de çok sessiz olduğundan lastik değişimini şimdilik fuzuli görüyorum.

Motor oldukça torklu bir ünite; kalkışlarda 0 dan 55km ye kadar gaz komutları bir şekilde yazılımla ehlileştirilmiş olmalı çünkü bu hızlardan biraz daha fazlası ile araç 3. vitese geçtiğinde gaza birden basmışsınız gibi sizi koltuğa basmaya başlıyor, bu hızlanma yüksek tork ile 4. hatta 5. viteste yokuş çıkarken bile sekteye uğramıyor bu noktada araç beni çok etkiledi diyebilirim, tam gaz verince motor sessizliğini çok sportif bir tınıyla bozuyor ama 320ed yi çok andıran bir ivme ile sizi geriye bastırıyor ve dediğim gibi bunu 4 - 5. viteslerde vites düşürmeden yaptığınızda 320ed nin 1.6 motorundan daha iyi bir esneklik de sunabiliyor (Opel Astra bu motorla Bmw 118 i esneklikte geride bırakıyor)

Bu kısa denemeden sonra 8.8 litre olan tüketim 10 litreye yükseldi; aynı mesafede ilk günkü kullanımda 10.9 litre yakan dizel Focus ve 10.6 litre yakan Astra dan sonra en azından aşırı tüketmeyeceğini hissettirmesi de ayrıca bir olumlu yanı.

mucahitduran link' Alıntı:
Tolga Bey bu iletileri yazdığınız ekranın sol köşesinde artı var. Ona bastığınızda aşağıda fotoğrafını paylaştığım şekilde bir ekran geliyor baştan ikinci olan kameranın yanındakine bastığınızda direk kamera rulosu geliyor seçin ve yükleyin kolayca :)

Tapatalk yükleyeyim o zaman  045thumbsup

Geri