Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Arkadaşlar an itibariyle arabayı almış bulunuyorum  greatt

Genel olarak hemen her konuda Astra dan -doğal olarak- bir tık daha kaliteli özellikler sergiliyor ama benim en beğendiğim yanı alt takımın tamamen sessiz çalışan dengeli yapısı ve çok iyi ses sistemi oldu, özellikle sesli amortisörleri çok sevdiğim Astra ma yakıştıramadığım bir husustu.

Yaklaşık 15km lik galeri - ev arasında ortalama tüketim 8.8 litreydi; önceki sıfır km araçlarımdan dizel Focus ta bu değer 10.9 iken Astra da 10.6 idi, iki araç da sonradan ortalama 2.5 - 3 litre daha az yakmaya başlamışlardı ve Insignia daha ilk kilometrelerinde sunduğu bu değerle sakin kullanımda iyi bir ekonomi yapılabileceğini müjdeler gibiydi ama tabi herşey zamanla belli olacak.

Ben bu oyunu bozarım!

mızıkçılık senin ruhunda var zaten!

İhtimaller:

1. Arabayı dizel aldın, bizi kandırıyorsun/kandıracaksın.
2. Arabayı kamyonuna çektiriyorsun, tüketim az çıkıyor.
3. 15 kilometrelik eğimli bir platform inşa ettirdin, arabayı asansörle bayide en tepeye çıkarttırdın, tüm yol yokuş aşağı gittin.
4. Aslında araba yok, hatta sende yoksun, yazıları yazan bir bilgisayar yazılımı.
5. Opel'e para yedirdin, Active Select senin için tekrar tasarlandı, arabanda o prototiple geziyorsun, onun adı aslında Hyper EcoSelect.

GNSpower link' Alıntı:
İhtimaller:

3. 15 kilometrelik eğimli bir platform inşa ettirdin, arabayı asansörle bayide en tepeye çıkarttırdın, tüm yol yokuş aşağı gittin.
4. Aslında araba yok, hatta sende yoksun, yazıları yazan bir bilgisayar yazılımı.
5. Opel'e para yedirdin, Active Select senin için tekrar tasarlandı, arabanda o prototiple geziyorsun, onun adı aslında Hyper EcoSelect.

005hihih

GNSpower link' Alıntı:
İhtimaller:

Active Select de yakıt anlamında bir pişmanlık seziyorum sanki :)

Evet Active Select çok şikayetçi Doğan dan  011zaa

Sen gülme ordan bilgisayar yazılımı.

adRe J link' Alıntı:
Active Select de yakıt anlamında bir pişmanlık seziyorum sanki :)

Pişmanlık olup biten şeylerden sonra duyulur da bendeki bu ütülme olayı hiç bitmiyor ki. İlk günkü gibi devam. (((:

GNSpower link' Alıntı:
Pişmanlık olup biten şeylerden sonra duyulur da bendeki bu ütülme olayı hiç bitmiyor ki. İlk günkü gibi devam. (((:

Alışkanlık da yaptı ama de mii  011zaa

GNSpower link' Alıntı:
Varsın çok yaksın doğan abi ağız tadıyla binde gerisi mühim değil canını sıkan sadece benzini olsun

Geri