Astra mı sattım Insignia aldım :)

Ynt: Astra mı sattım Insignia aldım :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Teşekkür ederim  :)

Az önce farkında olmadan (!) Ayvalık a gidip geldim  :D
O da iyiymiş  :D O kadar iyi ki farkına varilmiyor yani  okkk

GNSpower link' Alıntı:
Coştukça coşar Active Select,
Sanırsın fezaya çıkacak direkt.
Bu kadar yakmaya var ne gerek,
Düş yakamızdan zehirli engerek.

((:

Vay arkadaş ne cevherler varmış sen de

harunhoca link' Alıntı:
O da iyiymiş  :D O kadar iyi ki farkına varilmiyor yani  okkk

Hocam Astra ya göre daha yumuşak ve sessiz bir araç bir de cam alanlar daha geniş; görüş açısı daha ferah, bunlara bir de otomatik vites eklenince zaten uzun yolda yormayan Astra dan sonra yolculuk süresi algısı daha da azalıyor, tam tadında bir seviyesi var mesela düşününce bir araç en ufak ses almasa en ufak sarsıntı vermese; sürüş zevki epey azalırdı benim için.

Tolga bey öncelikle hayırlı olsun. Allah  Sevdiklerinizle kazasız belasız binmrk nasip etsin.

Sırf kredi çekmemek için almadım 1.6 SIDI Cosmo As Insignia. İmrenerek takip ettim konuyu. Nazar değmesin. D segmrnt bir arabaya biniyorsunuz. 10 lt kabul edilebilir. Bu arabayı alan benzinini koyar.
Tekrardan hayırlı olsun.

Astra'sını satan bilge Tolga abi, dizel otomatiği neden beklemedin peki?

evgin link' Alıntı:
Tolga bey öncelikle hayırlı olsun. Allah  Sevdiklerinizle kazasız belasız binmrk nasip etsin.

Sırf kredi çekmemek için almadım 1.6 SIDI Cosmo As Insignia. İmrenerek takip ettim konuyu. Nazar değmesin. D segmrnt bir arabaya biniyorsunuz. 10 lt kabul edilebilir. Bu arabayı alan benzinini koyar.
Tekrardan hayırlı olsun.

Sağolun Allah razı olsun, kredi çekmemekle iyi yapmışsınız umarım ileride daha da iiyleri sizin olur.

Tüketim şimdilik 9 litre dolaylarında ve bence güç + ağırlık + otomatik şanzıman gözönüne alındığında bu rakama pek de fazla denemez, ayrıca araç henüz çok yeni ve muhtemelen biraz daha da düşer tüketimi.

Aydn link' Alıntı:
Astra'sını satan bilge Tolga abi, dizel otomatiği neden beklemedin peki?

Cüngü 136Hp lik güç uzun yol kullanımında bu kasa ve şanzımanla bana yeterli yüksek hız esnekliği sağlayamaz!

Esasen öncesinde 195Hp 2.0 BiTurbo dizel için anlaşmıştım ancak sonradan çıkan pürüzler ve DartWider isimli üyemizin denediği BiTurbo nun perfomansına dair ürpertici söylmeleri kararımı kesinleştiren etkenler oldu.

Abi insignia'nın kaç farklı motor tipi var ben tam bilmiyorum. Ama olacaksa şöyle 2.0 dizel otomatik olmalı diye düşünüyorum. Yalnız active select dizelide benzin gibi yakar mı onu merak ediyorum :D

Aydn link' Alıntı:
Abi insignia'nın kaç farklı motor tipi var ben tam bilmiyorum. Ama olacaksa şöyle 2.0 dizel otomatik olmalı diye düşünüyorum. Yalnız active select dizelide benzin gibi yakar mı onu merak ediyorum :D

1.6 136 yakında gelecek ve şuan satılan 2.0 130 un yerini alacak, bunun dışında 2.0 160 ve 2.0 çift turbo 195Hp seçenekleri mevcut.

2.0 ların yüksek torkları pek düz-otomatik ayırtetmez kolay kolay neyse onu yakar zaten AS de eski şanzıman değil yenilenip tüketimi-geçişleri iyileştirildi 8)

İşte beni benden aldın. Ama artık çok geç abi. Opel'e gitmek yerine kuyumcular çarşısına gidiyorum artık..

Geri