astra mın üstüne yumurta attılar

Ynt: astra mın üstüne yumurta attılar

Eger kasıt varsa Allah belalarını versin. geçmiş olsun. umarım zarar vermemiştir.

bi keresinde benim de başıma gelmişti artık kasti biri mi attı yoksa kuşlar yuvasından mı düşürdü bilmiyorum ama oldukça zor çıkmıştı. çok beklemeyin beklediğiniz her gün zararınıza. yumurta ve kireç araç boyasına oldukça zarar verebiliyor başıma geldiğinden söylüyorum 019cryy

Eski aracımda kuş pisliğini yakından tanımıştım, yeni Astra'mda ağaç reçinelerinin ne demek olduğunu öğrendim. Şimdi bir de yumurtanın faydalarını(!) öğrenmiş oldum. Araç boyasını korumak gerçekten de çok zor.

Yumurta inan hepsinden kotu egerki hemen temizlenmez ise kil islemi icinde gec kalinmissa cok uzucu gecmis olsun dusunmesi bile kotu boya gerekebilir

Tnrylsl link' Alıntı:
geçmiş olsun ... Aynı durum benim başıma geldi . Kaputuma yumurta attılar şun yumurta var kaputtu . Moralinizi bozmak istemem belki daha farklıdır sizinki ama ben hemen megiuarsa gitti bana söyledikleri 15 dakikadan sonra çok geç dediler uğraştılar çıkmadı . sonuç olarak kaskodan mecbur boyatıcaz
Gecmis olsun taner kardesim :(
Boyle adamlar helezon diye arabaya takip ustunde gezeceksin battle_Teroriste çekiççç

Yumurtanın bu derece kötü olduğunu yeni öğreniyorum.

İtiraf ediyorum: Çocukken yazlıkta yoldan geçen arabalara geceleri yumurta, domates atardık. 2-3 farklı noktadan aynı anda ateşlenen yumurtalar 'şanslı' olanların kapılarında, kaputlarında bomba misali patlıyor, şanssızların ise yazın açık olan pencerelerinden girip değdiği noktayı yerle-yeksan ediyordu. Maksat araçtakileri peşimize düşürüp 'macera' yaşamaktı!! Hatta özellikle içinde 3-4 kişi olan arabaları bekleyip hücuma geçerdik ki macera garanti olsun, yumurtalar boşa gitmesin. Şimdi aynısını bana yapsalar direkt yıkarım, o derece berbat bişey yani. Çocuklukta bile olsa affedilecek şey değil. Adamların levyeyi, takozu kapıp peşimize düşmesi bile azmış!!

hokamola link' Alıntı:
İtiraf ediyorum: ևocukken yazlıkta yoldan geçen arabalara geceleri yumurta, domates atardık. Yumurtalar 'şanslı' olanların kapılarında, kaputlarında patlıyor, şanssızların ise açık pencerelerinden girip düştüğü yerde bomba etkisi yaratıyordu. Maksat araçtakileri peşimize düşürüp 'macera' yaşamaktı!! Hatta özellikle içinde 3-4 kişi olan arabaları bekleyip saldırırdık ki macera garanti olsun, yumurtalar boşa gitmesin. şimdi aynısını bana yapsalar direkt yıkarım, o derece berbat bişey yani. ևocuklukta bile olsa affedilecek şey değil. Adamların levyeyi, takozu kapıp peşimizden koşması bile azmış!!

Ben de birkez G.O.Paşa da arabalara yumurta atmıştım  :(

Geçmiş olsun bu kuş ve kuş ürünlerinden çektiğimiz nedir
Eğer geç kalınmışsa maalesef sonuç boya gerektirebiliyor ama çabuk müdehale edilirse pasta cila ile hallolabiliyor
Bir arkadaşımın aracında olmuştu, çok can sıkıcı gerçekten

birde arabayı alalı 11 ay falan olduğu halde çok çizik var bir keresinde bir çocuk gördüm 10 yaşlarında falan basket topunu kaportada sektiriyodu cam kıralacağından korktum arabayı uzak bir yere çektim birde geçen hafta sürücü kapısının biraz önündeki selektörün hizasında 8 10 cm çizmişler arabayı herde bela buluyo :'(

Geri