Ynt: astra mın üstüne yumurta attılar
Eger kasıt varsa Allah belalarını versin. geçmiş olsun. umarım zarar vermemiştir.
Eger kasıt varsa Allah belalarını versin. geçmiş olsun. umarım zarar vermemiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun taner kardesimTnrylsl link' Alıntı:geçmiş olsun ... Aynı durum benim başıma geldi . Kaputuma yumurta attılar şun yumurta var kaputtu . Moralinizi bozmak istemem belki daha farklıdır sizinki ama ben hemen megiuarsa gitti bana söyledikleri 15 dakikadan sonra çok geç dediler uğraştılar çıkmadı . sonuç olarak kaskodan mecbur boyatıcaz
hokamola link' Alıntı:İtiraf ediyorum: Öocukken yazlıkta yoldan geçen arabalara geceleri yumurta, domates atardık. Yumurtalar 'şanslı' olanların kapılarında, kaputlarında patlıyor, şanssızların ise açık pencerelerinden girip düştüğü yerde bomba etkisi yaratıyordu. Maksat araçtakileri peşimize düşürüp 'macera' yaşamaktı!! Hatta özellikle içinde 3-4 kişi olan arabaları bekleyip saldırırdık ki macera garanti olsun, yumurtalar boşa gitmesin. şimdi aynısını bana yapsalar direkt yıkarım, o derece berbat bişey yani. Öocuklukta bile olsa affedilecek şey değil. Adamların levyeyi, takozu kapıp peşimizden koşması bile azmış!!