Astra nb Enjoy 2004

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan md93y109
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

md93y109

Kayıtlı Kullanıcı
20-Denizli
Siteyi ziyaret et
ikinci el aldım. Enjoy 2004 sedan. 87000 km. 21.000TL
yol bilgisayarında ortalama yakıt tüketimi 9,3 lt/100km gösteriyor.
uzun yolda da yakıt tüketimine dikkat ettim. 8,1 lt/100km. 5 yetişkin ve 2 çocuk. bagaj silme full dolu. arada 130 km hızla gittim. genelde 100-110 km hızla gittim. hem şehir içi hem de uzun yolda yakıt tüketimi fazla gibi geldi bana. LPG taktırmayı düşünüyorum.

yanlış yerdesiniz. ayrıca önce kendinizi tanıtıp ondan sonra ilgili başlıklar altında sıkıntınızı belirtseniz daha faydalı olur.

yanlış yerdesiniz. ayrıca önce kendinizi tanıtıp ondan sonra ilgili başlıklar altında sıkıntınızı belirtseniz daha faydalı olur.

O da doğru.
Tanışalım derken; "Araclarımızı Tanıştıralım" olarak algıladım galiba. ne de olsa araclarımız da bizlerin karakterlerini yansıtmıyor mu ?

Denizli'de oturuyorum. yaş:38. Mühendislik yapıyorum. 1993-2010 yılları arası 93 model Şahin (beyaz-LPG'siz) kullandım.

O da doğru.
Tanışalım derken; "Araclarımızı Tanıştıralım" olarak algıladım galiba. ne de olsa araclarımız da bizlerin karakterlerini yansıtmıyor mu ?

Denizli'de oturuyorum. yaş:38. Mühendislik yapıyorum. 1993-2010 yılları arası 93 model Şahin (beyaz-LPG'siz) kullandım.

hoşgeldiniz şahinden sonra astra iyi gelmiştir :)

matias.
kerdeş, "iyi geldi" ne demek; başbakanlık makam arabası gibi geldi.
ama yiğidi öldür hakkını yeme. şahin her zaman şahin. hala çok özlüyorum. ne de olsa ilk göz ağrım. dile kolay; 17 yıl ben onun, o benim kahrımı çekti. özellikle şu günlerde, belediyenin 2 yıldır şehir altyapı çalışması yürüttüğü, nadas tarlası görünümdeki Denizli yollarında çok ama çok arıyorum 93 Şahinimi.

Geri