Astra OPC Edition..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vsf42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümitköy de olabilir, ben sık sık o civarda görüyorum

sade ve şık güzel duruyor maşallah.Keçiörende yanılmıyorsam araç

koru sitesi tarafındayım yani ümitköy ama keciören tarafında ses sistemi yapan arkadas bi sure baya gidip geldim o tarafa gördüyseniz tesekkurler.:rakir::rakir:

kim olmaz demişse cevap resimler olsa gerek maşallah gayette güzel olmuş ben çok begendim...

Güzel olmuş.

ben hiç bişe anlamadım. bu arabada bişeler mi değişmiş? neler değişmiş? eski halinin resimleri var mı? herşey sıradan görünüyor.

ben hiç bişe anlamadım. bu arabada bişeler mi değişmiş? neler değişmiş? eski halinin resimleri var mı? herşey sıradan görünüyor.

Oncelikle konu sahibi arkadasin araci guzel belirteyim ama asagiyada eklemeliyim

Bildiginiz duz sis fari bile olmayan essentia paket astra h iste, tek gordugum OPC sinyal cercevsi, sonradan yapilmis bi-xenon farlar ve arden maviye calan renk yoksa OPC nere bu araba nere :cool:

Janti yazmadim cunku OPC yada OPC line ile alakasi olmadigindan retrofitting e dahil etmiyorum ben bu tip orjinal olmayan uygulamalari.

Sade ve güzel olmuş onu bunu bilmem de anahtarlığı nerden aldığını merak ettim? Yer belirtirsen hemen sipariş edeyim :) :maden::rakir::rakir::rakir::sulanma::sulanma::sulanma::sulanma::sulanma::sulanma:

Oncelikle konu sahibi arkadasin araci guzel belirteyim ama asagiyada eklemeliyim

Bildiginiz duz sis fari bile olmayan essentia paket astra h iste, tek gordugum OPC sinyal cercevsi, sonradan yapilmis bi-xenon farlar ve arden maviye calan renk yoksa OPC nere bu araba nere :cool:

Janti yazmadim cunku OPC yada OPC line ile alakasi olmadigindan retrofitting e dahil etmiyorum ben bu tip orjinal olmayan uygulamalari.

yorumlar için teşekkürler sizin gözünüze giremediğim için üzüldüm :maden:

elimizden geldiğince gücümüz yettiğince astra essentiamızı doldurduk olay burda opc olmak değil zaten guzel görünmesi jant'a sis farına gelince zevk renk olayı sis farı benim gözümde cirkin bir görüntü (opc tampon haric) yoksa sis farlarının ızgarasını piano black boyatana kadar sis farı takardım janta geldiğimizde oda zevk meselesi orj opc jantlarının replicasını takıcağıma orjinal alman malı audi r8 jantı taktım cokta guzel oldu benim gözümde.
acıklayıcı olmustur umarım yorumlar için tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri