Astra OPC Edition..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vsf42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hiç bişe anlamadım. bu arabada bişeler mi değişmiş? neler değişmiş? eski halinin resimleri var mı? herşey sıradan görünüyor.

aracınız nedir bilmiyorum ama astra h essentia panacotta renk model olarak google dan aratın ordan cıkıcak resimlerden aradaki farkları bulun e dahada bulamazsanız yorum size kalmıs.:rakir::rakir:

Sade ve güzel olmuş onu bunu bilmem de anahtarlığı nerden aldığını merak ettim? Yer belirtirsen hemen sipariş edeyim :) :maden::rakir::rakir::rakir::sulanma::sulanma::sulanma::sulanma::sulanma::sulanma:

yıllar önce ebay.de den aldım ama turkiyeye zor yolluyorlar sorman lazım suan link bulamadım ama sahibinden.com da birisi carbon görüntülüsünü satıyor bilginiz olsun tesekkurler

yorumlar için teşekkürler sizin gözünüze giremediğim için üzüldüm :maden:

elimizden geldiğince gücümüz yettiğince astra essentiamızı doldurduk olay burda opc olmak değil zaten guzel görünmesi jant'a sis farına gelince zevk renk olayı sis farı benim gözümde cirkin bir görüntü (opc tampon haric) yoksa sis farlarının ızgarasını piano black boyatana kadar sis farı takardım janta geldiğimizde oda zevk meselesi orj opc jantlarının replicasını takıcağıma orjinal alman malı audi r8 jantı taktım cokta guzel oldu benim gözümde.
acıklayıcı olmustur umarım yorumlar için tesekkurler.

Aciklama istememistim, 9 yildir bildigim araba resimlere bakinca hersey ortaya cikiyor, aracniz guzel dedim zaten ama OPC degil, baslik OPC edition oldugunda ben konuyu acinca sunlari gormeliydim :

1. OPC body kit yada en azindan OPC Line
2. OPC ic aksesuarlar mesela vites olabilir, mesela OPC tacho olabilir, mesela OPC olarak acilan CID ekran, OPC motor logosu.:)

Aciklama isterseniz OPC yazan anahtarlikla OPC olmuyor, jant icinse replika takmayabilirsiniz orasini bilemem :maden:

Araciniz icin kazasiz belasiz surusler dilerim.

Aciklama istememistim, 9 yildir bildigim araba resimlere bakinca hersey ortaya cikiyor, aracniz guzel dedim zaten ama OPC degil, baslik OPC edition oldugunda ben konuyu acinca sunlari gormeliydim :

1. OPC body kit yada en azindan OPC Line
2. OPC ic aksesuarlar mesela vites olabilir, mesela OPC tacho olabilir, mesela OPC olarak acilan CID ekran, OPC motor logosu.:)

Aciklama isterseniz OPC yazan anahtarlikla OPC olmuyor, jant icinse replika takmayabilirsiniz orasini bilemem :maden:

Araciniz icin kazasiz belasiz surusler dilerim.

yorumlar için tesekkurler basta da dediğim gibi opc olmak değil amac guzel görünmesi :)

OPC nizle iyi sürüşler dilerim size:D

yorumlar için tesekkurler basta da dediğim gibi opc olmak değil amac guzel görünmesi :)

OPC nizle iyi sürüşler dilerim size:D

Tesekkur ederim, OPC miz yok OPC line bile yok. Astra H var duz edition ama LPG li :rakir:

ozaman beklentileri çok yüksek tutmiyalımm..:cool::cool::):):maden:

Simdi bunu yazdiginda bu cevap sart oluyor :maden: benim neye bindigim degil neye binebildigimdir olay, astra h benim icin binek arabasi gundelik surtme arabasi yani, masrafa degmiyor kisaca ama beklentilerimin yuksek olusu neleri yapabilecegimiz konusunda yol gosteriyordur size :cool:

Mesela benim icin astra zevk arabasi olsaydi emin ol OPC olurdu, simdiki zevk arabamin AMG olusu gibi. :bir:
takma adima dikkat etmiyorsun bu arada :D

iyi aksamlar

Simdi bunu yazdiginda bu cevap sart oluyor :maden: benim neye bindigim degil neye binebildigimdir olay, astra h benim icin binek arabasi gundelik surtme arabasi yani, masrafa degmiyor kisaca ama beklentilerimin yuksek olusu neleri yapabilecegimiz konusunda yol gosteriyordur size :cool:

Mesela benim icin astra zevk arabasi olsaydi emin ol OPC olurdu, simdiki zevk arabamin AMG olusu gibi. :bir:
takma adima dikkat etmiyorsun bu arada :D

iyi aksamlar

ne diyim ozaman amg arabanla iyi sürüşler :maden::rakir::rakir:

Benim Babam senin babanı döver diyip, konuyu sonlandırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri