Astra OPC'nin Fiyatı Açıklandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra OPC'nin Fiyatı Açıklandı

Sting link' Alıntı:
bu opc nin fiyatı hala netleşmedi mi ya ben buna bayagı kafayı taktım alsam mı ne yapsam  :)
senden gectı eser  cocuk koltugunu nereye koyucan

param olsa düşünmem bile :) aşığım buna ya

bulent_tnt link' Alıntı:
senden gectı eser  cocuk koltugunu nereye koyucan
yok ya benden neden gecsin cocuk koltugunu hanımın aracına koyarız bende arasıra bunla takılırım dıye düşünüyorum ama ortada bir fiyat yok mercedes c 180 1800 motor 7 ileri otomatik düşünürken bu aracı gördükce içim gıcıklanmıyor değil  evil_Daemon

BENDEN 110,000 den fazla çalışmaz bu araca

Sting link' Alıntı:
BENDEN 110,000 den fazla çalışmaz bu araca
general_Shame_on_you general_Shame_on_you general_Shame_on_you general_Shame_on_you

çookkkk

bulent_tnt link' Alıntı:
general_Shame_on_you general_Shame_on_you general_Shame_on_you general_Shame_on_you

çookkkk

100.000'in altında bir meblağ olsa (99.000 bile olur  :D) benim bile niyetimi bozduracak.  steeringwheel

ama 115-120.000 civarında bir fiyata hazırlıklı olmak lazım.  :(

bulent_tnt link' Alıntı:

çookkkk
ABİ soylede o zaman uygun fiyata getirsinler o zaman aracı  68lookk zaten vergiden gir.... bize ama yoksa fiyat da birsey yok da

Megane rs trophy 120 binden satılmıştı. Bu da 120 den aşağı imkan yok olmaz gibime geliyor. Aslında amperanın arkada iki koltuğu olmasa çok akıl çelici.

bugün opele mail attım bakalım dönüşü ne zamana yapacaklar inşallah adam akıllı bir açıklama yaparlar birde adam akıllı bir fiyata getirirler 032questn

biraz fazla fiyatı 68.000 euro falan olsa düşünebilirim.  special_Partyman

Geri