Astra Panoromik Cam

Rocktor_brs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2oo5 astra h sahibiyim ama satmayı düşünüyorum . çünkü panoromik camı yok :cry:

bazı kişilerden duydum servisinde orjinal olarak açıyorlar diye .
acaba ne kadar doğru bilmiyorum .
servisine gidip açtırsam panoromik camı orjinal kadar sağlıklı olurmu.?
hava su vs. sıkıntısı olurmu ?
fiyatı ne kadar olur acaba ?

bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..
teşekkürler

Astarı yüzünü geçer gibime geliyor.

yetkili serviste olsa hayatta öyle bir uygulama yaptırmazdım.
ayrıca tahminim çok pahalıya gelir.
bkz: fabrikadan sipariş OPC Line istenirse 2.000 tl
ancak araba geldikten sonra ön-arka ek+marşpiyel+spoiler sonradan isterseniz 3-4.000 tl tutuyor. Panaromik camda da aynısı olacağını düşünüyorum + işçilik çok önemli etken

bu aracı satıp panoromik tawanlı alsam yine üstüne 2 bin lira civarında koymam lazım heralde. satmak yerine açtırsam nasıl olur acaba ? o konuda kararsızım. çünkü alcağım araba da 2. el huyunu suyunu bilemem. şuan altımdaki aracı tanıyorum hiç olmazsa. o yüzden açtırmayı düşündüm.

sunroof açtırdınız diyelim, satılığa çıkarttığınızda müşteriler ne kadar güvenebilir? onu da düşünmek lazım.

gerek yok arabanın tavanını bozmayın, satıp camlısını hatta cabrıosunu alın :)

aslında satıp bi yeni kasalardan almak daha iyi bir fikir fakat nakit yok işte :)

bu aracı satıp panoromik tawanlı alsam yine üstüne 2 bin lira civarında koymam lazım heralde. satmak yerine açtırsam nasıl olur acaba ? o konuda kararsızım. çünkü alcağım araba da 2. el huyunu suyunu bilemem. şuan altımdaki aracı tanıyorum hiç olmazsa. o yüzden açtırmayı düşündüm.

Yetkili Servisin 2.000 TL'ye panoromik cam tavan yapacağını hiç sanmıyorum. Eğer öyleyse büyük bir iyimserlik olur. Standart sunroof olsa neyse.

Kullanılan malzeme kadar işçiliği tutar. İşçiliğin ne kadar iyi olacağı ise ayrı bir mevzu. Adam kötü iş yaptıktan sonra o parayı versen olmaz, vermesen olmaz.

hemde bu konuda tecrübeleri olduğunu sanmıyorum. bizimkiler park sensörünün tamponda içten işaretlenen yerini bile bulana kadar ölmüştü. pan.sunroof için kesilecek yer de belirtilmemiştir, tamamen ölçme biçmeyle yapılacak iş. kesinlikle aklınızdan çıkartın bu işi :)
ayrıca 2.el p.sunrooflu alacağınız aracın riski kadar bu işin de riski olacak, belki montaj düzgün olmayacak sağdan soldan rüzgar alacak.

Geri