Astra Panoromik Cam

hemde bu konuda tecrübeleri olduğunu sanmıyorum. bizimkiler park sensörünün tamponda içten işaretlenen yerini bile bulana kadar ölmüştü. pan.sunroof için kesilecek yer de belirtilmemiştir, tamamen ölçme biçmeyle yapılacak iş. kesinlikle aklınızdan çıkartın bu işi :)
ayrıca 2.el p.sunrooflu alacağınız aracın riski kadar bu işin de riski olacak, belki montaj düzgün olmayacak sağdan soldan rüzgar alacak.

:good::good::good:

bu işi yapabilecek yer sanayide bile yok heleki yetkili servis hiç ama hiç yapamaz o söylentiler fısıltıdan ibaret.Fiyat konusunda yorum bile yapmıyorum.Çünkü kesinlikle ve kesinlikle olacak bişey değil.Ancak aracın tavanını kestirirsinin bagaj çıtalarının ordan yerine hurdacıdan aldığınız panoramik cam tavanlı tavan sacını kaynattırırsınız.

kıs geldi yaza dogru dusunun

bu iş yaşşş

kesinlikle açtırma başın ağrır

ben sunroflu arac düşmanıyım arac sunrofu varsa değerinin 2000 tl altına satılsın almam bırakın 2000 tlyi 5 olsa gene almam camlardan az toz alıyoruz birde tepemizden toz gelsin
aracınızda klimada var ben gibi yap yani ben yaz aylarında bile cam acmam klimam full acık araca binen yayla diyor bende keyfime bakıyorum oh ne toz ne duman ne görültü en fazla birkac litre benzin fazla yiyecek
tabi renkler ve zevkler ayrıdır siz ise sunrofu yok sıkıntı yapıyorsunuz

Son düzenleme:
iyigünler diliyorum. benimde 2005 model bir astra h'ım var hatta cam tavanlı. inanın yazın içindeki elektrikli perdesi bozuldu, yalnızca kumaş perdenin fiyatı kdv dahi 595 tl tuttu. ve işçilik ile 750 civarı bir fiyat bana göre boşa gitti. buna göre servis sıfırdan cam tavan yapmaya 10 bin civarı bir fiyat çıkarır. bence hiç elletmeyin.

Yaptırma illa olsun diyorsan sat olanı al..

2 bin tl ye sanayide sunroffu yapıyorlar.kaldı ki serviste cam tavan yaptırmaya kalksan 4-5 bin tl harcarsın.olanı almak daha iyi bence.

Bu işi yapan profosyonel yerler var. Aklıma gelen webasto.
Benimde aracımda eksikliğini hissettiğim tek şey cam tavan.

Geri