astra sedan bagaj kapağı

Ynt: astra sedan bagaj kapağı

ben aracı aldıktan 4 gün sonra yıkarken kapı fitilini yırttım.götürdüm garantiden değiştiler.sonra viteste takılma var diye 4 kez gittim.2 ayrı servis baktı pek sorun bulamadılar(tüm astralarda olan sorun biliolar da yapamiolar).1 kere de onlar arada araç 2 aylıkken.makyajlı kasa ve sedanlarda "GERİ VİTES MANDALI GÜNCELLEMESİ" gelmişti.gittik mandalı değiştirdiler.opel müşterileriyle arayı soguk tutmak istemiyor arada ugrattırıyor :D

Doğru birde benim geri vitese geçmeme problemi vardı. Birde gösterge panelinin ordan çıtırtı sesleri geliyordu. Öğleyin servise bırakıcam aracı.Gitmişken ne var ne yok dökeyim içimi :)

different link' Alıntı:
Doğru birde benim geri vitese geçmeme problemi vardı. Birde gösterge panelinin ordan çıtırtı sesleri geliyordu. Öğleyin servise bırakıcam aracı.Gitmişken ne var ne yok dökeyim içimi :)

Dök dök, garanti bitmeden sömür, tepelerinde tepin. ((:

different link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Yine bir sorunumla karşınızdayım. Keşke bende diğer arkadaşlar gibi arabama yaptığım yenilikleri paylaşabilseydim ama pek becerikli değilim bu konuda :) Sorunuma gelince. Aşağıya internetten bulduğum temsili resimler ekledim. Bagaj kapalıyken aşağıdaki fotoğrafta çizdiğim sol stop lambasındaki kısımlar simetrik değil.Yani bagaj kapağının bittiği yer ile kaportanın başladığı yer aynı hizada değil. Bagaj kapağının bittiği yer neredeyse yarım cm kadar daha aşağıda. Sağ tarafta ise böyle bir problem yok. Herkeste mi fabrikasyon çıkışlı böyle acaba yoksa benim aracımda mı bir sorun var? Netten bulup eklediğim fotoda da sanki böyle bir sorun var gibi yada ben öyle görmek istediğim için bana öyle geliyodur :) İnşallah derdimi anlatabilmişimdir :)

Ben bunu hiç farketmedim ama detaylı bakmak gerekir akşam bir bakayım.
Ama benzer bir konu olarak, ben de hep araca doğru giderken sol arka sinyal kırıkmış gibi görüyorum. Oradaki sis farının yarattığı bir ışık kırılması mıdır nedir, her seferinde sol taraf kırık sağ far sağlam gibi gözüküyor uzaktan, yanına yaklaşıp elle kontrol ettim hatta birkaç defa :)

sallierim link' Alıntı:
bende simetrik.yani hiç gözüme batmadığına göre simetrik diye umuyorum :D

Servisteki usta arka stopları kısa sürede ayarlayabiliyor siz sadece söyleyin.Mutlaka ilgileneceklerdir. İlk başta bende ayda bir servise gidiyordum ancak zamanla sorunlar azalıyor yada ben görmüyorum artık  ;D

Öğle arasında Ankara Opel Opis servisine aracı götürdüm. Götürmez olaydım.Neden mi?

1) Arka bagajdaki olayı söyledim.Şöyle bi baktı. -Abi bu bütün hepsinde var.Hiçbir zaman aynı olmaz bunlar dedi.Gel diğer araçlara bakalım dedi. Gittik servisteki diğer araçlara baktık. Bi tanesi hakkikaten benimki ile aynıydı. Diğerinde sorun yoktu. Ben sorunsuz olanı gösteriyorum o ama bak bundada sorun var normal diyo.Düzeltiriz biz bunu ama bu seferde diğer taraf bozulur diyo.Anladım olmayacak tamam dedim.
2)Vites olayını söyledim.Yine normal hepsi öyle dedi.Neymiş yanlışlıkla geriye takarken 1 e takmayalım diye yapıyomuş. Bende o zaman yine sorunlu bu sistem herzaman devreye girmiyo ara sıra yapıyo dedim.Her zaman girmez abi dedi.Sen öyle olunca önce 1 e tak sonra geriye tak dedi.Onada tamam dedim.
3)Göstergedeki çıtırtı sesini söyledim.Tahmin edin ne dedi :) Yine diğer araçlara götürüp bak bunlardada var o ses dedi.Sonra ben sende herşeye normal diyosun. İnternette herkes başka servislerde bu sorunları hallettirmiş dedim.Tamam o zaman bi soralım dedi.Bi adam getirdi.Oturdu adam koltuğa,ses gelen yeri gösterdim.Bi baktım adam o gösterge panelindeki krom yeri çıkarmaya uğraşıyo.Çıkaramadı sonra tüm gösterge panelini çekmeye başladı.Dur şimdi elinde kalacak dedim.Sen bunu bırakta biz burayı komple söküp bi bakalım dedi.Yok kalsın mundar olmasın dedim aldım arabayı geldim.

Ankaradaki arkadaşlara tavsiyem sakın Opis'e gitmeyin.Çünkü herşey onlara göre normal...

different link' Alıntı:
Öğle arasında Ankara Opel Opis servisine aracı götürdüm. Götürmez olaydım.Neden mi?

1) Arka bagajdaki olayı söyledim.Şöyle bi baktı. -Abi bu bütün hepsinde var.Hiçbir zaman aynı olmaz bunlar dedi.Gel diğer araçlara bakalım dedi. Gittik servisteki diğer araçlara baktık. Bi tanesi hakkikaten benimki ile aynıydı. Diğerinde sorun yoktu. Ben sorunsuz olanı gösteriyorum o ama bak bundada sorun var normal diyo.Düzeltiriz biz bunu ama bu seferde diğer taraf bozulur diyo.Anladım olmayacak tamam dedim.
2)Vites olayını söyledim.Yine normal hepsi öyle dedi.Neymiş yanlışlıkla geriye takarken 1 e takmayalım diye yapıyomuş. Bende o zaman yine sorunlu bu sistem herzaman devreye girmiyo ara sıra yapıyo dedim.Her zaman girmez abi dedi.Sen öyle olunca önce 1 e tak sonra geriye tak dedi.Onada tamam dedim.
3)Göstergedeki çıtırtı sesini söyledim.Tahmin edin ne dedi :) Yine diğer araçlara götürüp bak bunlardada var o ses dedi.Sonra ben sende herşeye normal diyosun. İnternette herkes başka servislerde bu sorunları hallettirmiş dedim.Tamam o zaman bi soralım dedi.Bi adam getirdi.Oturdu adam koltuğa,ses gelen yeri gösterdim.Bi baktım adam o gösterge panelindeki krom yeri çıkarmaya uğraşıyo.Çıkaramadı sonra tüm gösterge panelini çekmeye başladı.Dur şimdi elinde kalacak dedim.Sen bunu bırakta biz burayı komple söküp bi bakalım dedi.Yok kalsın mundar olmasın dedim aldım arabayı geldim.

Ankaradaki arkadaşlara tavsiyem sakın Opis'e gitmeyin.Çünkü herşey onlara göre normal...

Geçmiş olsun kardes opıse son gıttığımde vıtes altı ledı takmak ıcın soket kapagı sormaya gıttım benı servıs sefi osman beye yönlendırdıler adam pcde bısıler yapıyo yanasdım derdımı anlattım suratıma bakmıyor ama dedı o parcayı bulamayız dedım nerden bulacam dıyo bılmıyorum nıye burası opel servıs değılmı sen ne ıse yarıyosun dedım kaldırdı kafasını ekrandan dedi o parca komple gelır fıyatı 1000 euro bı led ıcın kabul dıyasanız spariş verıyım 30 iş gununde gelır dedı opele konuyla ılgılı maıl attım bakalım ne zaman donecekler ben sıze ve ankaradakı dostlara opalı tavsıye ederım...

melihksn link' Alıntı:
Geçmiş olsun kardes opıse son gıttığımde vıtes altı ledı takmak ıcın soket kapagı sormaya gıttım benı servıs sefi osman beye yönlendırdıler adam pcde bısıler yapıyo yanasdım derdımı anlattım suratıma bakmıyor ama dedı o parcayı bulamayız dedım nerden bulacam dıyo bılmıyorum nıye burası opel servıs değılmı sen ne ıse yarıyosun dedım kaldırdı kafasını ekrandan dedi o parca komple gelır fıyatı 1000 euro bı led ıcın kabul dıyasanız spariş verıyım 30 iş gununde gelır dedı opele konuyla ılgılı maıl attım bakalım ne zaman donecekler ben sıze ve ankaradakı dostlara opalı tavsıye ederım...

İlgili adammış vesselam. ((:

different link' Alıntı:

Astra normal bir arabadır. Yamulsa da normaldir, sesli de normaldir, sessiz de normaldir. Normal olmayan bir biziz sadece Opel servislerine göre. ((:

Geri