astra sedan bagaj kapağı

Ynt: astra sedan bagaj kapağı

melihksn link' Alıntı:
Acayip abı bıde bu adam servis şefi hırt.

Bazen böyle şefler tırt çıkıyor evet ((:

Neyse ki en azından yukardaki dostumuzun ki gibi arabanın sağını solunu kanırtmamış. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Bazen böyle şefler tırt çıkıyor evet ((:

Neyse ki en azından yukardaki dostumuzun ki gibi arabanın sağını solunu kanırtmamış. ((:

Aracı servise sokmadım ki opise allah dusmanımı düşürsün o derece abi :) astradan öncekı corsayı oradan almısdı nısanlım evlenınce mecbur oraya göturuyordum hatır gönül meselesıne arac 15000 km oldugunda 3. fren balatasını takınca 250*3=750 yı verınce bıdaha tövbe dedım ama 3 lıralık plastık parca olsunda 20 lıra olsun dıye gıttım tabı aracı servısın dısına park edıp gırdım  005hihih 005hihih 005hihih 011zaa 011zaa 011zaa

melihksn link' Alıntı:
Geçmiş olsun kardes opıse son gıttığımde vıtes altı ledı takmak ıcın soket kapagı sormaya gıttım benı servıs sefi osman beye yönlendırdıler adam pcde bısıler yapıyo yanasdım derdımı anlattım suratıma bakmıyor ama dedı o parcayı bulamayız dedım nerden bulacam dıyo bılmıyorum nıye burası opel servıs değılmı sen ne ıse yarıyosun dedım kaldırdı kafasını ekrandan dedi o parca komple gelır fıyatı 1000 euro bı led ıcın kabul dıyasanız spariş verıyım 30 iş gununde gelır dedı opele konuyla ılgılı maıl attım bakalım ne zaman donecekler ben sıze ve ankaradakı dostlara opalı tavsıye ederım...

Teşekkür ederim hocam.Aracı Opal den almıştım zaten. Opis iş yerime yakın.Öğle arası götürür bırakırım. Yetişirse de iş çıkışı alırım diye düşündüm. Hafta sonu Opal' a götüreyim olmadı.

different link' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam.Aracı Opal den almıştım zaten. Opis iş yerime yakın.Öğle arası götürür bırakırım. Yetişirse de iş çıkışı alırım diye düşündüm. Hafta sonu Opal' a götüreyim olmadı.

Tamamdır tekrar gecmıs olsun bu arada ozel mesajına / iletilerine bakarsan dun led ıcın attıgın msja cvp yazmısdım...

Birde orda bu TC olayını sordum.Arabayı kaldırdılar falan çalıştığını gösterdiler. Sonra hata verebilir deyip bilgisayara bağladılar aracı verdiği hataları mı ne sileceklermiş. Daha sonra ben aracı olaylardan sonra aldığım gibi çıktım. Kayıt falan oluşturmamışlardı ilk başlarda. Acaba şimdi ben aracı başka servise götürdüğümde sorun olur mu herhangi bir kayıt olmadığı için ?

Kardeşim çok geçmiş olsun umarım bu servisler en kısa zamanda düzelirler. Gerçi her servis aynı değil ama ..

ak0055 link' Alıntı:
Kardeşim çok geçmiş olsun umarım bu servisler en kısa zamanda düzelirler. Gerçi her servis aynı değil ama ..

Teşekkür ederim hocam.İlk sorun yaşadığımda Opal a götürmüştüm.Bütün sorunlarımı çözmüşlerdi. Bunlar çözeceğine dahada bozacaktı nerdeyse.

ak0055 link' Alıntı:
Servisteki usta arka stopları kısa sürede ayarlayabiliyor siz sadece söyleyin.Mutlaka ilgileneceklerdir. İlk başta bende ayda bir servise gidiyordum ancak zamanla sorunlar azalıyor yada ben görmüyorum artık  ;D
opel garantiyi 3-4 yıl verseydi iyiydi.2 nedir arkadaş bimeksten aldıgım çin malı kulaklık bile 2 yıl veriyor zaten

Geri