Astra sedan cosmo taxi görüdğüme inanamadim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SERO 80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Almanyada adamlar 2009 Mercedeslere biniyor taksi niyetine, Biz bir COSMO astra gördükmü deliriyoruz ;)

Almanyada adamlar 2009 Mercedeslere biniyor taksi niyetine, Biz bir COSMO astra gördükmü deliriyoruz ;)

aynen öylee ama burdada araba fiyatlar almanya daki gibi olsa bizde bineriz gibime geliyor mercedes taksilere filan.. .:)
burda bir arabanın fiyatı almanyada yarı fiyatı nerdeyse...

bunlar olması gereken seyler arkadaslarbakmayın taksi sahipleri paralarına kıyamıyoda almıyolar sitemizdede var selim abinin vectra c2

bunlar olması gereken seyler arkadaslarbakmayın taksi sahipleri paralarına kıyamıyoda almıyolar sitemizdede var selim abinin vectra c2

Aynen öyle..... katılıyorum.... ülkemizde böyle sınırlı sayıda taxiler olduğu için şaşırıyoruz ama böyle olması lazım....

Her işte öyle dostum. Sana katlıyorum. Yaptığınız işe yatırım yapmak lazım. Kuşadasında hemen hemen çoğu taksi COMBO DOBLO oldu klimalı vs vs daha 2 gün önce İzmirde taksiye bindim. Sahin kliması yok hava sıcaklığı 40 derece gideceğim yere vardığımda kan ter içindeydim. Keşke otobuse binseydim dedim. Otubusler bile klimalı. Artık 3.000TL'lik araç alıp para kazanmaya son vermek lazım diyorum.

Edirne'de jaguar görmüştüm taksi olarak. 2 sene falan oldu, duruyordur belki hala.
Türkiye'de filmlerde gördüğüm mercedeslere Kıbrıs'ta taksi olarak biniyordum bir de.

Edirnedeki jaguar taksi gzateye çıkmıştı zaten =) bu arada almanyada opelin sitesine baktığımda burayla fiytlar aynı ama kazandıkları bizim 2 katımız olunca böyle oluyor

izmirde E kasa mercedes, zafira,astra, cruze, focus biçok yeni kasa taksi var,
yurtdışında ultra lux taksiler mevcut... lambo bile var aralarında..

Geri