19 Haz 2010 #31 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Burak K.' Alıntı: O da birşey mi ? Bursa da yeni Kasa A4 SW Var Quattro hemde. Bunun sarısını düşününün; bir daha görürsem foto çekicem zaten. Genişletmek için tıkla ... Ankara'da da sedanı var. Kredi kartı bile geçiyo takside Ankara'da defalarca Vectra C taksi gördüm ben
Burak K.' Alıntı: O da birşey mi ? Bursa da yeni Kasa A4 SW Var Quattro hemde. Bunun sarısını düşününün; bir daha görürsem foto çekicem zaten. Genişletmek için tıkla ... Ankara'da da sedanı var. Kredi kartı bile geçiyo takside Ankara'da defalarca Vectra C taksi gördüm ben
19 Haz 2010 #32 kibritçi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2007 Mesajlar 231 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et vw ozel taksı yapıyo heralde taksı ısıde bır standarda bınecek
20 Haz 2010 #33 UMUT Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 26 Mar 2008 Mesajlar 4,864 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et foto çaldın demedim ki giray, başkası çekmiştir, nette vardır eklemişsindir ne var bunda...benim eklediklerime bakarsan hiçbirini ben çekmedim :
foto çaldın demedim ki giray, başkası çekmiştir, nette vardır eklemişsindir ne var bunda...benim eklediklerime bakarsan hiçbirini ben çekmedim :