astra sedan full paket ve grafik bilgi ekranı için yardım

ÖTV zamanını kaçırdık artık indirim bizim için hayal :D

opelde hayal ama su anda eski kasa s60 lar indirime girmiş yeni kasası çıktı diye iide bir indirmişler benim yan komşu businesss edition dizel aldı eski tiplerden s40dan uzun s80 den kısa olanlardan 85 bine aldım dio ne derece doğru netten baktım 96 bin dio fiyat büyük ihtimalle liste fiyatında bir düşme olduğunu düşündüm. bende alırken listede 44bin diodu ama 37 bin e inmişti

250 yapmayabilir ama ben 225 gördüm yol bitti gidiodum daha,benim arkadaşım 240 gördü yokuş aşağı tabi 1.6 ile,başka forumlarda 220 yi düzde gördüğünü söyleyenler var iyi ve uzun bi yokuş denk gelirse şanzımanda uzun olduğu için 250 mümkün olabilir ama kadranda tabi:)

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=71323

abi bide şu konuya baksana olay 250 yaparmı astra sedan ?

evet abi gördü mersin otobanında o yokuş aşağı kısımda gördü ama dahada gitmi ve arabanın önü sarsılıyor. herkes şaşırıyor yada inanmıyor da normalde düz yolda bile 220 230 yapılıyorkı kitapçıkta son hız 200 dio ama(193) araba zorlanmadan o hıza cıkıyor az zorlasanız zaten 4 bin 5 bin devirde 5 viteste 200 dioki

Adam belırtmıs zaten yokus asagı demıs + arkasınada ruzgarı aldıysa bırazda kadran saptıysa gorebılır ama dumduz bır yolda ruzgarda arkasında degılse ımkaanı yok o hızı gormesıne

firat abi o yokuş aşağı gören benim zati diğer arkadaşa söledimde inanmadı ewet düz yolda o hızı görmez arkasında rüzgar warmıydı bılmıom ama cok sarsılıo zaten korkuo ınsan bır an için

firat abi o yokuş aşağı gören benim zati diğer arkadaşa söledimde inanmadı ewet düz yolda o hızı görmez arkasında rüzgar warmıydı bılmıom ama cok sarsılıo zaten korkuo ınsan bır an için

Onu yazanın ısmıne dıkkat etmemıstım :) kendın sorup kendın cevaplamıssın zaten senın yas kac ?

250 yapsa ne olacak arkadaşlar. Önemli olan o yüksek hıza en kısa sürede çıkması. 250 yaparsın belki düz yolda ama ayağını 10 dk gaz pedalına yapıştırman lazım

Ben bişey anlamadım.
OPEL Sitesinde Grafik Bilgi Ekranı var diyor Milletin Enjoy111.yıl arçlarında Grafik Bilgi Ekranı yok? Hayırdır Kazıkmı yiyoruz :)

Geri