astra sedan full paket ve grafik bilgi ekranı için yardım

bence opelin full olarak çıkardığı 2 arac var biri vectra B cdx diğeride astra F gsı geri kalanı sağdan soldan toplama gibi saçma sapan iş yapıyorlar. yalnız opel boyle giderse acayip pazar kaybedicek ne servislerden hayır var nede araclardan...

:sorry:merhaba arkadaşlar astra sedanda full paket hangisi acaba her resimde baska bir görünüyor araç ayrıca FCFC7F07118445379579ECB3FAC49B2B.jpg resim bendeki ekrandan diğer bilgi ekranı ve anvigasyonu nereden nasıl ne kadara taktıra bilirim bu aracın full özellikleri ve opsiyonları nelerdir yardımcı olursanız walla ice kafam karıstı. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadasım mesajın ıcınde belırttıgın foto suanda satılan essentia konfor paket donanımında bulunan grafık bılgı ekranı.bu ekranda yol bılgısayarı var.anlık tuketım ortalama tuketım ortalama hız kronometre lastık basınc sensoru(easytronıkle beraber) elektronık ıklım klima bılgılerı var.ıkıncı resım astra cosmolarda bulunan ekran.navıgasyon paketını bayıler kendılerı arac teslım esnasında takabılıyorlar ama aldıgım duyumlara gore harıta sureklı hata verıyor.bır de grafık bılgı ekranın renklı olanı var.yanı beyaz zemın ustune kırmızı mavı renklerle falan.ama astra 111.yıllarda mesajda verdgın fotonun aynısı var.aynı sekılde astra classıc 3 konfor pakettede bu grafık bılgı ekranı var.sadece benzın tuketımını degıl ortalamayı hızı da olcuyor.ayrıca ıkı tane hafızaya alıyor.BC1 ve BC2 ekranları olmak uzere.bır tanesını aracı aldıgından berı sabıt tutup genelde ne kadar tuketımın olduguna bakabılırsın.dıgerını de yolculuktan yolculuga yada canın ıstedıkce sıfırlarsın.

yardım için sağol meraklı baktım fiyatlara artık parça parça alma yoluna gidicem çok sağol.

rehaizmir abicim ya sedan cosmo satan bayi bulamadım ben tr de acaba tr yemi gelmedi yada benmi bulamadım arabayı :(

astra h lar artık tek donanım serısı ıle gelıyor onunda adı essentıa konfor paket.cosmolardan eksıgı var fazlası yok.mesela parcalı derı doseme yok.xenon yok vs. suanda cosmo almak ısteyen ıkıncı ele yonelecek.sanırım 2009 modelde kjaldı en son.astra J cıktıktan sonra J kasanın cosmosunu bulabılırsınız bayılerde :)

yani söle dim yeni astralarda sedan kasa cıkmıcakmıs artık son cıkan sedan kasalarda ise tek tip war yani 2 tip aslında birisi enjoy birisi enjoy111.yıl paket diye geçiyor daha fazla özellik war ancak genede dolu kısmında dolu eksık cıkıyor bakınca en basıtı bızım 2005 model vectrada wardı lastik basınc sensörü 2011 model full diye sattıkları arabada yok turbo seceneği yok benzinlilerde mesela yol bilgisayarı diye kakaladıklar sey sadece benzin ölçümü yapıyor 2000 model cdx lerde bile wardı yanı yani hatta 99 cdxler diyim işte insan alıyor sonra böle sinir oluo küçük ayrıntılar basta dikkat çekmiyor ama ilerde batıyor adamın gözüne:( bide opelin sitede fiyat listesi kısmı acılmıo acaba yeni kasa astra lardaki opsiyonların aynısını aynı fiyata sedanada yaparlarmıkine?

fıyat lıstesı acılıyor gayet serı sekılde.fıyatlarda herhangı bır degısıklık yok
http://www.opel.com.tr/content/dam/...cwebsite/tr/02_Offers_Services/aralik2010.pdf

cosmo paketlerde opsiyon olarak satın alınıyo bu CİD ekran her cosmoda yok artık cosmo dıyede bısey yok sıparıs etsende fazla para ısterler bı renklı ekran olsun dıye hıc heveslenme bence normal bılgı ekranı gayet donanımlı herseyı gosterıyor zaten

Geri