Ynt: Astra Sedan ile yola devam
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özdemir Tuzla Öğretmen evinden yer ayırttım. Uçak yerine araba ile gelmeyi düşünüyorum. Gelmişken jant ve navigasyon işini halledebilirsem şahane olacakOGOKTAS link' Alıntı:Yavuz Haftaiçi konuşalım Atatürk Havalimanına gelirsen ve saatler uyarsa alırım dilediğin yere bırakırım, tekrar hayırlı olsun
Kardeşim Teşekkürler. Beyaz zaten ayrı bir güzel nasip olursa o eksiklikleri tamamlayıp yola devam edeceğizScrapercar link' Alıntı:Abi hayirli olsun sedan oldugu icin sport olmasada cok bisey farketmiyor, navi ve jantla olay biter zaten. kazasiz belasiz kullan insallah beyaz sedan çok şık duruyor ozellikle arkadan
Çok teşekkürlerfarselem link' Alıntı:Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
Teşekkür ederim. Çok sağolun.ttt35 link' Alıntı:Hayırlı olsun .kazasız belasız sürüşler
Teşekkürler Emre. Evet mesajlarını aldım kardeşim.spitemre link' Alıntı:Yavuz özelden yazmıstım tekrardan hayırlısı olsun kardesım
Teşekkür ederim mustafa. Bir donanımı da ben tamamlamadan olmazmadmax50 link' Alıntı:Yavuz hayırlı olsun, edition macerasına devam