Astra Sedan Vs. VW Jetta

Ynt: Astra Sedan Vs. VW Jetta

sallierim link' Alıntı:
hocam jetta rüzgar sesi diye internette aratın jetta almadıgınıza sevineceksiniz.astradan 2 vol çıkıyosa jettadan 4 vol çıkıyor o ses.
bir soru sorucam size arka cam ısıtıcılarından üsten kaçtanesi radyo bilginiz varmı ?

ngtay link' Alıntı:
bir soru sorucam size arka cam ısıtıcılarından üsten kaçtanesi radyo bilginiz varmı ?
hocam benim arka cam ısıtıcılarında sorun yok ya da bana sorun yok gibi geliyor.malum ben Adanada yaşıyorum.bizim memleket şimdi 21 derece.havalar sogukken de ısıtıcıları açtıgımda çözüyordu.ama forumdaki çoğu kullanıcınınki çalışmıyor.Belki benimki de çalışmıyordur bilmiyorum ama zaten çalışması gereken bir durum olmuyor pek..

sallierim link' Alıntı:
hocam benim arka cam ısıtıcılarında sorun yok ya da bana sorun yok gibi geliyor.malum ben Adanada yaşıyorum.bizim memleket şimdi 21 derece.havalar sogukken de ısıtıcıları açtıgımda çözüyordu.ama forumdaki çoğu kullanıcınınki çalışmıyor.Belki benimki de çalışmıyordur bilmiyorum ama zaten çalışması gereken bir durum olmuyor pek..
benim aracımda üsten 5  tanesi çalışmıyor ve servis üsten 5 tanesin radyo anteni olduğunu söyledi

ngtay link' Alıntı:
benim aracımda üsten 5  tanesi çalışmıyor ve servis üsten 5 tanesin radyo anteni olduğunu söyledi
sorunu en güzel gösteren fotograf olmuş diyebilirim.eğer yağmur yağarsa ve hava seriblerse ben de fotoları paylaşacam.muhtemelen bende de bu sıkıntı vardır.ama yoksa bir bölüm araç yanlış üretilmiştir diye düşüneceğim

sallierim link' Alıntı:
sorunu en güzel gösteren fotograf olmuş diyebilirim.eğer yağmur yağarsa ve hava seriblerse ben de fotoları paylaşacam.muhtemelen bende de bu sıkıntı vardır.ama yoksa bir bölüm araç yanlış üretilmiştir diye düşüneceğim
artık ben malatyadaki kavuklar servise güvenmiyor artık

ngtay link' Alıntı:
arabadan ses geliyor aşağıdaki konuda yazdım bak istersen bi
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=7447.0

Benim araçta 1.4-140hp ancak araçta yalnız turbo sesi var net bi şekilde. Onun dışında 160 dan sonra çok az bi rüzgar sesi duyuyorum rayoyu felan kapatınca.

şuda bi gerçek, kul yapısı olan her araçta sorunlar olabilir.Birazda şans işi  battle_Teroriste Emin ol jettada da bi çok sorunlar var.

Ben bu forumu iyice takip ettim sonra astrayı gittim aldım. Millet çok kötü yorumlar da yazmış bi ton sorunu var die ama aldırış etmedim. şu andada hiç pişman değilim çok şkr.

Belkide jetta da alsaydık, keşke opel alsaydık diyecektik  ;)

hocam o adam videonun başında ''astrayla jettanın malzeme kalitesi birbirine yakın'' gibi bir cümleyi hiç ama hiç utanmadan kuruyor.o video tamamen jettayı yüceltmek amacıyla yapılmış.jettanın malzemesi clioyla eşdeğer ötesi yok.her fırsatta da ''ek para verirseniz'' flexride alırsınız diyor.ulan jettada ESP ye bile ayrıca para ödüyoruz onu diyor mu?hiç samimi gelmedi o video bana.jettanın astra sedan karsısında tutunması imkansız oldugunu bildikleri için bu tarz videolarla eşdeğer tutmaya çalışıyorlar.ee neticede bu adamların da para kazanması lazım dimi...

Geçen gün VW fanatiği bir abimle Jetta bakmaya gittik , Golf 6 1,4 TSI 122 DSG aracını yeni sattı, Jettanın içine otudu 30 sn. içinde vazgeçti. Resmen şirket aracı yapmışlar işçilik malzeme kalitesi berbat dedi.

Aslında aklı Astra J de ama dizel otomatik olacağı için gidip Golf 7 aldı.

sallierim link' Alıntı:
hocam o adam videonun başında ''astrayla jettanın malzeme kalitesi birbirine yakın'' gibi bir cümleyi hiç ama hiç utanmadan kuruyor.o video tamamen jettayı yüceltmek amacıyla yapılmış.jettanın malzemesi clioyla eşdeğer ötesi yok.her fırsatta da ''ek para verirseniz'' flexride alırsınız diyor.ulan jettada ESP ye bile ayrıca para ödüyoruz onu diyor mu?hiç samimi gelmedi o video bana.jettanın astra sedan karsısında tutunması imkansız oldugunu bildikleri için bu tarz videolarla eşdeğer tutmaya çalışıyorlar.ee neticede bu adamların da para kazanması lazım dimi...

Bu yorumun altına imzamı atıyorum.

Bir derginin test yıllığında Jetta, Focus ve Astra sedan karşılaştırması var. Tabi ki Jetta birinci, Focus 2. ve Astra 3. Olabilir, normaldir ancak veriler ve puanlandırma çok ilginç. Kısaca açıklık getireyim.
Öncelikle Astra güvenlik donanımları açısından Jetta'ya fark atmış. Ancak dergi öyle dahiyane bir yorum yapmış ki akıllara zarar. "Jetta ESP olmamasının dezavantajını 6 adet havayastığı ile çok iyi gidermiş" Yahu embesil adam ESP nin yokluğunu havayastığı nasıl gidersin? Virajda yere yastık mı atıyor mübarek jetta?
Neyse bunu da yedik de bari puanlama yaparken güvenlik kısmında Astra'ya Jetta'dan fazla puan ver değil mi? Yooook olmaz Jetta 2 puan fark atmış Astra'ya. :)
Fren mesafelerine bakıyorsunuz veriler size Astra'nın açık ara fark attığını söylüyor ama ne hikmetse Jetta yine Astra'dan fazla puan alıyor.
Elhasılı, dergi ve program görevlilerinin yaptıkları test her zaman menfaatleri doğrultusunda olmuştur.
Mercedes para vermediği içindir ki her dergi testinde BMW'nin arkasında yer alır. Astra'nın da kaderi aynı olmuş Jetta karşısında.

Geri