Ynt: Astra Sedan Vs. VW Jetta
Dergilerdeki ÜSTAD ların yorumları ile araba alan adama herşey müstahaktır.
Dergilerdeki ÜSTAD ların yorumları ile araba alan adama herşey müstahaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle katılıyorum abi.vw jettanın meksika malı sert plastik malzemeden yapıldıgını arabaların göğüs kısmında soyulmalar oldugunu ve birçok dandikliğini göstermemek için bu dergicileri zengin ediyor.doğuş oto işini çok iyi biliyor.aklı olan adam bir jettayla bir de astrayla test sürüşü yapar farkı görür.ESP siz jettayı ESPPLUS lı astrayla kıyaslayacak kadar yüzsüz bu dergiciler.bu sebeple asla araba dergileri almam.hepsi rüşvetle inceleme yapıyor.ben tarafsızlıklarına inanmıyorum.Ben bu dergilere güvenip jetta alanların pişmanlıgını benzin istasyonunda jettacıların iç geçirerek aracımı incelemelerinden görüyorum.yazık günah milleti yanlış yönlendiriyorlar.alpdeger link' Alıntı:Bu yorumun altına imzamı atıyorum.
Bir derginin test yıllığında Jetta, Focus ve Astra sedan karşılaştırması var. Tabi ki Jetta birinci, Focus 2. ve Astra 3. Olabilir, normaldir ancak veriler ve puanlandırma çok ilginç. Kısaca açıklık getireyim.
Öncelikle Astra güvenlik donanımları açısından Jetta'ya fark atmış. Ancak dergi öyle dahiyane bir yorum yapmış ki akıllara zarar. "Jetta ESP olmamasının dezavantajını 6 adet havayastığı ile çok iyi gidermiş" Yahu embesil adam ESP nin yokluğunu havayastığı nasıl gidersin? Virajda yere yastık mı atıyor mübarek jetta?
Neyse bunu da yedik de bari puanlama yaparken güvenlik kısmında Astra'ya Jetta'dan fazla puan ver değil mi? Yooook olmaz Jetta 2 puan fark atmış Astra'ya.
Fren mesafelerine bakıyorsunuz veriler size Astra'nın açık ara fark attığını söylüyor ama ne hikmetse Jetta yine Astra'dan fazla puan alıyor.
Elhasılı, dergi ve program görevlilerinin yaptıkları test her zaman menfaatleri doğrultusunda olmuştur.
Mercedes para vermediği içindir ki her dergi testinde BMW'nin arkasında yer alır. Astra'nın da kaderi aynı olmuş Jetta karşısında.
sallierim link' Alıntı:kesinlikle katılıyorum abi.vw jettanın meksika malı sert plastik malzemeden yapıldıgını arabaların göğüs kısmında soyulmalar oldugunu ve birçok dandikliğini göstermemek için bu dergicileri zengin ediyor.doğuş oto işini çok iyi biliyor.aklı olan adam bir jettayla bir de astrayla test sürüşü yapar farkı görür.ESP siz jettayı ESPPLUS lı astrayla kıyaslayacak kadar yüzsüz bu dergiciler.bu sebeple asla araba dergileri almam.hepsi rüşvetle inceleme yapıyor.ben tarafsızlıklarına inanmıyorum.Ben bu dergilere güvenip jetta alanların pişmanlıgını benzin istasyonunda jettacıların iç geçirerek aracımı incelemelerinden görüyorum.yazık günah milleti yanlış yönlendiriyorlar.
meseckin link' Alıntı:walla volkswagen kullanıcısıyım 1.4 astra sedan la jetta arasında karasız kaldım. astra almak istiyorum ama daha önceki kasada çok problem var dediler. astra 140bg sport nasıldır öneriyormusunuz. yoksa 1.4 jetta comfort mu öneriyorsunuz steeringwheel
meseckin link' Alıntı:walla volkswagen kullanıcısıyım 1.4 astra sedan la jetta arasında karasız kaldım. astra almak istiyorum ama daha önceki kasada çok problem var dediler. astra 140bg sport nasıldır öneriyormusunuz. yoksa 1.4 jetta comfort mu öneriyorsunuz steeringwheel