Astra Sedan Vs. VW Jetta

Ynt: Astra Sedan Vs. VW Jetta

Dergilerdeki ÜSTAD ların yorumları ile araba alan adama herşey müstahaktır.

alpdeger link' Alıntı:
Bu yorumun altına imzamı atıyorum.

Bir derginin test yıllığında Jetta, Focus ve Astra sedan karşılaştırması var. Tabi ki Jetta birinci, Focus 2. ve Astra 3. Olabilir, normaldir ancak veriler ve puanlandırma çok ilginç. Kısaca açıklık getireyim.
Öncelikle Astra güvenlik donanımları açısından Jetta'ya fark atmış. Ancak dergi öyle dahiyane bir yorum yapmış ki akıllara zarar. "Jetta ESP olmamasının dezavantajını 6 adet havayastığı ile çok iyi gidermiş" Yahu embesil adam ESP nin yokluğunu havayastığı nasıl gidersin? Virajda yere yastık mı atıyor mübarek jetta?
Neyse bunu da yedik de bari puanlama yaparken güvenlik kısmında Astra'ya Jetta'dan fazla puan ver değil mi? Yooook olmaz Jetta 2 puan fark atmış Astra'ya. :)
Fren mesafelerine bakıyorsunuz veriler size Astra'nın açık ara fark attığını söylüyor ama ne hikmetse Jetta yine Astra'dan fazla puan alıyor.
Elhasılı, dergi ve program görevlilerinin yaptıkları test her zaman menfaatleri doğrultusunda olmuştur.
Mercedes para vermediği içindir ki her dergi testinde BMW'nin arkasında yer alır. Astra'nın da kaderi aynı olmuş Jetta karşısında.
kesinlikle katılıyorum abi.vw jettanın meksika malı sert plastik malzemeden yapıldıgını arabaların göğüs kısmında soyulmalar oldugunu ve birçok dandikliğini göstermemek için bu dergicileri zengin ediyor.doğuş oto işini çok iyi biliyor.aklı olan adam bir jettayla bir de astrayla test sürüşü yapar farkı görür.ESP siz jettayı ESPPLUS lı astrayla kıyaslayacak kadar yüzsüz bu dergiciler.bu sebeple asla araba dergileri almam.hepsi rüşvetle inceleme yapıyor.ben tarafsızlıklarına inanmıyorum.Ben bu dergilere güvenip jetta alanların pişmanlıgını benzin istasyonunda jettacıların iç geçirerek aracımı incelemelerinden görüyorum.yazık günah milleti yanlış yönlendiriyorlar.

sallierim link' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum abi.vw jettanın meksika malı sert plastik malzemeden yapıldıgını arabaların göğüs kısmında soyulmalar oldugunu ve birçok dandikliğini göstermemek için bu dergicileri zengin ediyor.doğuş oto işini çok iyi biliyor.aklı olan adam bir jettayla bir de astrayla test sürüşü yapar farkı görür.ESP siz jettayı ESPPLUS lı astrayla kıyaslayacak kadar yüzsüz bu dergiciler.bu sebeple asla araba dergileri almam.hepsi rüşvetle inceleme yapıyor.ben tarafsızlıklarına inanmıyorum.Ben bu dergilere güvenip jetta alanların pişmanlıgını benzin istasyonunda jettacıların iç geçirerek aracımı incelemelerinden görüyorum.yazık günah milleti yanlış yönlendiriyorlar.

special_Yeah

Ewet bende katılıyorum VW ne taraflı bakılmış bu videoda. Bu tip incelemeleri zaten genelde firmalar yaptırıyor !

Astra sedanla Jetta geçenlerde yabancı bir testte karşılaştırılmış Jetta kalite, konfor, yol tutuş vs vs hemen hiçbir konuda ciddi varlık gösterememişti.

İşin garibi bir testte Vw yenilmişse yazarlar "aslında şöyle olsa Vw yenerdi" gibi yorumları eksik etmiyorlar, Vw dışında hangi marka olsa (Bmw-Mercedes de dahil) yenildiğinde benzer açıklamalarla markalara subjektif destek verilmiyor aksine ağır eleştiri getiriliyor. Bu konuda bazı Türk yayın kuruluşları daha adil; Passat ve Golf 5 için birkaç kez "B sınıfında bile hoş karşılanmayacak türde sert plastik aksamlar içeriyor" "Doğuş oto nun pazarlama politikası müşterileri aldatmaya yöneli" vb gibi yorumlarda bulunulmuştu.

ben iddia ediyorum benim arabam edition.benim 150yle girdiğim viraja jettanın highlinesi 120yle giremez.çok iddialı bir söz ama o arabada yol tutuş çok kötü.test sürüşüne benim eski cliomla gitmiştim.onun verdiği güveni jetta verememişti.savunsunlar bakalım jettaları.arabadan anlamayana satsınlar.kendi sloganımı bile yaptım :D :Türkiyede parası olan jettaya aklı olan Astra Sedana biner :D :D

walla volkswagen kullanıcısıyım 1.4 astra sedan la jetta arasında karasız kaldım. astra almak istiyorum ama daha önceki kasada çok problem var dediler. astra 140bg sport nasıldır öneriyormusunuz. yoksa 1.4 jetta comfort mu öneriyorsunuz steeringwheel

meseckin link' Alıntı:
walla volkswagen kullanıcısıyım 1.4 astra sedan la jetta arasında karasız kaldım. astra almak istiyorum ama daha önceki kasada çok problem var dediler. astra 140bg sport nasıldır öneriyormusunuz. yoksa 1.4 jetta comfort mu öneriyorsunuz steeringwheel

İkisini de test edin. Oturun içine, hangisi "işte bu benim arabam" dedirtiyorsa onu satın alın.
Benim şahsi görüşüm; iki araç birbirine çok yakın, sizin tercihiniz herşeyden önemli.
Ben de aracımı alırken astra dışında golf ve focus un içerisine oturmuştum bayide, ama astranın içine oturdum ve kapıyı kapattım "işte bu benim arabam" ı tek hissettiren astra olmuştu. Her bindiğimde, sabah her arabamı gördüğümde iyiki astra almışım diyorum.

Not: benim arabam hatchback

Şimdiden, ne alırsanız aracınız hayırlı olsun.

seçiminizi kendiniz yapın ve arkadaşın dediği gibi 2 araçla da teste çıkın.ben jettayla teste çıktım ve arabayı hiç beğenmedim.astra sedana bindim arabadan iner inmez satın aldım.o derece beni etkilemişti.inşallah kendinize göre doğru seçimi yaparsınız

meseckin link' Alıntı:

Ayrıca VW'den sonra Opel'in kullanımı, süspansiyonları vs biraz sert gelecektir size.
En iyi tercihi iki aracı da test edip yapabilirsiniz.

benim arabayı deneme ve görme şansım pek yok karar verirsem babama aldıracağım. ellerinde beyaz sport 140 bg astra sedan varmış. önceki kasa astralarda beyaz hiç iyi gitmiyordu. kararsız kaldım açıkçası astrayı deneme sürüşü yapma şansım yok. babam arabayı inceledi ama arkaya doğru araç biraz daralıyor pencereler küçülüyor felan dedi. bir arkadaşta bir önceki kasa astranın çok sıkıntı çıkardığını söyledi. astra kullanıcıları olarak sizlerin yorumları da önemli jetta fiyat bakımından biraz pahalı duruyor  aynı donanımda hatta 4.000 lira kararsız kaldım gerçekten

Geri