- Konuyu Başlatan
Ynt: Astra Sedan Vs. VW Jetta
yok abi yanlış anlamıyorum tabiki,neyse odur benim için.benim motoru yüceltmek gibi de bir amacım yok zaten kaldı ki aracı hız için almış olsam 1.4T alırdım.1.6 atmosferiği lpg takılabiliyor diye tercih ettim.ama benim anlatmaya çalıştıgım sadece tork olayı hıza etken değildir.sonuçta astra 10 beygir daha fazla ve 10 beygir hiç de küçümsenecek bir fark değil.ben jettayla da test sürüşü yapmıştım nedense motoru bana hiç iç açıcı gelmemişti.1.6 çok daha iyi bir motor gibi duruyordu.tabi siz kullanıcısı olarak daha doğrusunu bilirsiniz.sadece anlatmak istediğim verilere de bakarak jetta elbette başta daha önde gidecektir ama astra onu 120km hızdan sonra yakalayıp geçecektir.yani şöyle söyleyeyim jetta 1.2 motor 120-160 saniye arasında 1.6 astra kadar çabuk hızlanamaz.tabi konuştuklarımız hep havada kalıyor.denemeden kesin bir yargıya ulaşmamız zorBÜLENT link' Alıntı:2 aracida kullandim dostum
1.6 115 hp astranin 1.2 jettanin yaninda hic ama hic sansi yok
Yanlis anlamayin araci kotulemek gibi bi niyetim katiyen yok sonucta astraciyiz ama arac 1.2 olduguna bakmayin cok cabuk hizlaniyor ve cok seri.
Bence imkaniniz varsa bi test edin siz bile inanamiyacaksiniz.