astra sedan

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar selam yeni astra sedan hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim benim astra h ın bagajı artık küçük geliyor malum artık 3 kişi olduk

arkadan fiat linea ya çok benziyor , ben beğenmedim şahsen ama gelince bi görmek lazım canlı canlı

ben gördüm showroomda istanbulda araba benim fikrimce güzel ama tabi showrooma en üst modelini koymuşlardı arabayı çok daha çekici hale getirmişlerdi.fiyatları ise essentia benzinli 35 civarıydı essentia dizel 36 37civarıydı yani enjoy sport paket donanımlısını almaya kalksanız 40 42 milyarı gözden çıkarcaksınız ama arabanın içi ve özellikle bagajı gayet genişti

Yeni Astra Sedan 1.3 CDTI Njoy

Arkadaşlar Hepinize merhaba,

Ben de sıfır araç tercihimi yeni astra sedan dan yana kullandım.Daha önce bir VW kullanıcısı olarak şunu söyeleyebilirim. VW iyi araba ama doğuş oto emsallerine göre çok pahalıya satıyor araçlarını... Birbirine yakın kalitede ki araçlar olarak bir kere bu yönünden opel 1-0 önde.

Aldığım araç 1.3 CDTI Enjoy spor paket, çok memnun 1.6 benzinli jetta lardan bile seri bir araba. Ama motor hacmi ve yapısı göze alındığında tabi ki kullanırken fazla zorlamamak gerek. Yakıtı da çok iyi. 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.( 5500 km) Yalnızca kolçak vectra ya göre daha ince ve uzun olduğundan koltuk konumunu biraz önde kullananlar için vites değiştirmede biraz sıkıntı yaratabilir. En son arabamı sattıktan sonra arkadaşımın 2004 model vectarasını kullanıyordum ve ondan da çok memnun olduğumdan arabayı test bile etmedim.

Y.Astra

Bagaj hacmi 490 lt.
Sınıfının en uzunu olduğundan bu konuda da mükemmel.
Ben dizel enjoy pakete hız sabitleyici ve karter koyucu eklettim, total de 39 YTL ye gelmiş oldu.

ben bayramdan önce njoy donanımı test ettim. Araç benm aracımdan 10 hp daha güçlü olmasına rağmen çok ama çok hantal ayrıca içine çok lastik sesi alıyor ben tavsiye etmem...

bence çok prestijli bi araba tasarımı 10 numara rahatlıkla söyleyebilirim ki şimdiye kadarki sedan arabaların içince Accord tan sonra gördüğüm en mükemmel sedan tek kötü tarafı biraz yerden yüksek aşağıdaki araba chevrolet ama ne kadar süper durduğu ortada
astrasedan11rm5.jpg

ben şahsen 10 üzerinden 10 verdim megane corolla gibi çizgileri garip arabaların yanında Astra sedan daha da kıymetleniyo gözümde

Son düzenleme:
arabayı yakından inceleme fırsatım oldu bence güzel değil resimlerde gördüğümde güzel gelmişti fakat yakından bakınca hiç beğenmedim hoşuma gitmedi linea daha güzel:D

arabayı yakından inceleme fırsatım oldu bence güzel değil resimlerde gördüğümde güzel gelmişti fakat yakından bakınca hiç beğenmedim hoşuma gitmedi linea daha güzel:D
evet yılmaz haklısın:Dfotograflarda banada cok asil,cok super bır arac gıbı geldı ama showroom da ınceledım.hayatta megane ımla degısmem...

Geri