astra sedan

Sedan Astra

Arkadaşlar şu Chevrole şu An Piyasadami Ya Süper Valla

Arkadaşlar şu Chevrole şu An Piyasadami Ya Süper Valla

piyasada ama Türkiye de yok Hollanda da var herhalde yanlışım yoksa astra sedanın aynısı zaten ön tarafında çok ufak değişiklikler var o kadar bide içi astra sedan a göre bayağı bir paçoz

Bence ikiside aynı ,yani h ve sedan olarak, gerisi sadece göz zevki benim tercihim H dan yana ama siz zaten ona sahipsiniz

turkıye de bu astra sedanların sadece 1.3 dizellerı gelıyor ve 1.3 dızel ufak bır motor.benım 1.5 e gore daha fazla yakıyor...

Megane tercihin çok güzel ve isabetli bi karar olmuş 1.3 almadığına çok sevindim açıkçası:D çünkü seninde yazmış olduğun gibi araç ağır motor yetersiz geliyo bu durumda gaz pedalına yükleniyosun araç gidiyor fakat bi o kadarda fazla yakıp zorlanıyo:)

Megane tercihin çok güzel ve isabetli bi karar olmuş 1.3 almadığına çok sevindim açıkçası:D çünkü seninde yazmış olduğun gibi araç ağır motor yetersiz geliyo bu durumda gaz pedalına yükleniyosun araç gidiyor fakat bi o kadarda fazla yakıp zorlanıyo:)
ben dusundum.vectra alacaktım cok pahalıydı sıfırları.astralarında 1.3 lerı yeterlı olmuyor kasaya gore ve megane a gore daha fazla yakıyor...

bence sakin araç kullananlar için ideal olmalı nasipse bende sedan 1,3 cdti alıyorum

Geri