Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxi106' Alıntı:
denizabim ayıp ediosun ama ben ne zaman yan kaçtım :) ..başka 2 tane kalıyor pist ... yada arayıp ikna edelim ;)insanları.

gel gel vtece gel :D :)

volki olum fiat coupeyide getir.bar bende mini ile b deniyim:)hararete gerek yok atışmayın boşu boşuna yaw.ama geçen akşamda msn de söledim sana stock vti yürümüoo

coupeyi katma işe cindir o parçalar aliimallah neye ugradına şaşırır kalkan arkadaş.neyse . daldan dala atlamayalım şimdi ;) KONUMUZ VTEC VE SFI

Bende Gelebİlİrmİyİm İzlemeye Bu Arada Kayserİdeyİm 2 GÜn Burdan Opelİm Nete Selamlar

Corsa_N' Alıntı:
Bende Gelebİlİrmİyİm İzlemeye Bu Arada Kayserİdeyİm 2 GÜn Burdan Opelİm Nete Selamlar

Tokatlasaydın bi kaç kayseriliyi...:)

coRSac' Alıntı:
Tokatlasaydın bi kaç kayseriliyi...:)

:D abi iş için burdayız şirketin kamyonuyla citroen berlingo ben ona kısaca kamyon diyorummmm:D:D:D

çok dandik araba yaaa allah para verip alanlara sabır versin araba sollucaz 5 ten 4 4ten 3 3ten 2 yapıyozda 120 nin üstüne çıkıyooo:D:D:D

max hızda tabiki sfi alır zaten stock vti ların max hız 1.6 ies lerden bile düşük ama kısada yane dragta havada karada denizde heryerde vtec yer.vtec ayrı bişidir bunu unutmayalım.walla ben brak vti ı 1.6 ies bile görsem yol weriorum hiç kapışmaya değmez benzine yazık.vtec bambaşka bişidir anlatılmaz yaşanır...

HeartOfSilence' Alıntı:
max hızda tabiki sfi alır zaten stock vti ların max hız 1.6 ies lerden bile düşük ama kısada yane dragta havada karada denizde heryerde vtec yer.vtec ayrı bişidir bunu unutmayalım.walla ben brak vti ı 1.6 ies bile görsem yol weriorum hiç kapışmaya değmez benzine yazık.vtec bambaşka bişidir anlatılmaz yaşanır...

Senin araban Astra GSI SFI mı arkadaşım? eğer öyleyse senin adına üzüldüm :cry:

bu arada 1.6 ies ler daha yawaş .. vti a gore. :) küçük bi güncelleme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri