sen bana bırak oo civic ii!ben senin intikamını alırımm! anlat bakıyım nasıl oldu?nasıl bii civic ti1.4Lerin korkulu rüyasi olucam o beni eleyen civic i istiyorum onu getirin bana hirs yaptim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bana bırak oo civic ii!ben senin intikamını alırımm! anlat bakıyım nasıl oldu?nasıl bii civic ti1.4Lerin korkulu rüyasi olucam o beni eleyen civic i istiyorum onu getirin bana hirs yaptim
dizelleri kapsamıyor dizeller o gün connectle kalkıyordu
egehan ın araba tahmininden iyi yürüyor bence geçemez senin dizel...
Bence sen enjektörleri ve turboyu astra cdti ki ile değiştirirsen araç 100-110 bg arası bir güce ulaşabilir genede mehmet gazihana sormak lazım..sende ii gaz veriyonn haa!nie geçemiycekmişimm!bi kaç işlem daha yaptımmı önümde modlu veya modsuz atmosferik benzinli 1.4 kalmazz!şuan bile yanlızca chip programıylaa ve 195-45-16 lastiklerle (jantlar 8900gr) 0-100 11 saniye felan geliyoo!1.4 corsa ile kalkınca 1-2 boy felan önde yürüyorumm!taakii 185 km/h gelene kadar!gerisini sen düşünn!bi kaç mod daha yaptımmı!0-100=9 saniyeye düşebilir!
sende ii gaz veriyonn haa!nie geçemiycekmişimm!bi kaç işlem daha yaptımmı önümde modlu veya modsuz atmosferik benzinli 1.4 kalmazz!şuan bile yanlızca chip programıylaa ve 195-45-16 lastiklerle (jantlar 8900gr) 0-100 11 saniye felan geliyoo!1.4 corsa ile kalkınca 1-2 boy felan önde yürüyorumm!taakii 185 km/h gelene kadar!gerisini sen düşünn!bi kaç mod daha yaptımmı!0-100=9 saniyeye düşebilir!
nasılsınız napıorsunuz gsicı arkideşler,abiler ?
Benmi yarışayım kangoyla onumu istiyonuz
nasılsınız napıorsunuz gsicı arkideşler,abiler ?
Hadi abicim hadi..organizasyonda yoksun şimdi de gelmişin napıosunuz abiler diyosun...Hondam com da filan rollingciler vardır..ver gazı gelirler..