Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dizelleri kapsamıyor dizeller o gün connectle kalkıyordu:D:D:D

egehan ın araba tahmininden iyi yürüyor bence geçemez senin dizel...

Son düzenleme:
dizelleri kapsamıyor dizeller o gün connectle kalkıyordu:D:D:D

egehan ın araba tahmininden iyi yürüyor bence geçemez senin dizel...

sende ii gaz veriyonn haa!:)nie geçemiycekmişimm!bi kaç işlem daha yaptımmı önümde modlu veya modsuz atmosferik benzinli 1.4 kalmazz!şuan bile yanlızca chip programıylaa ve 195-45-16 lastiklerle (jantlar 8900gr) 0-100 11 saniye felan geliyoo!1.4 corsa ile kalkınca 1-2 boy felan önde yürüyorumm!taakii 185 km/h gelene kadar!gerisini sen düşünn!bi kaç mod daha yaptımmı!0-100=9 saniyeye düşebilir!

sende ii gaz veriyonn haa!:)nie geçemiycekmişimm!bi kaç işlem daha yaptımmı önümde modlu veya modsuz atmosferik benzinli 1.4 kalmazz!şuan bile yanlızca chip programıylaa ve 195-45-16 lastiklerle (jantlar 8900gr) 0-100 11 saniye felan geliyoo!1.4 corsa ile kalkınca 1-2 boy felan önde yürüyorumm!taakii 185 km/h gelene kadar!gerisini sen düşünn!bi kaç mod daha yaptımmı!0-100=9 saniyeye düşebilir!
Bence sen enjektörleri ve turboyu astra cdti ki ile değiştirirsen araç 100-110 bg arası bir güce ulaşabilir genede mehmet gazihana sormak lazım..

gaza devam edeyim egehan ın arabadada 16 jant lastik var ve hiç modifiye yok herşeyiyle doğal...:D:D:D

nasılsınız napıorsunuz gsicı arkideşler,abiler ? :D

Aboww gaza bak..Vallaha ben utandım gidip alacam bi gsi..:kop: :kop:

Arkadaşım geçersin veya geçemezsin öncelikle kendine güveninden dolayı kutluyorum..O kadar meydan okudun rakip çıkmadı helal valla...

İlk defa bugün gördüm konuyu 1 saatimi yediniz..:) Benmi yarışayım kangoyla onumu istiyonuz :kop: :kop: :kop:

Hadi abicim hadi..organizasyonda yoksun şimdi de gelmişin napıosunuz abiler diyosun...Hondam com da filan rollingciler vardır..ver gazı gelirler..

ya var tabi gecen çıkmıştık gerçi baya oldu gecen dedigim :D 1-2 güzel arac vardı. :D okadar da güzel degillermiş.dış var,ciger yoktu. neyse şimdi çok illegalleştirmim işi yasak bole şeyler abicim dikkatli yazalım dimi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri