Walla byler ben nerde bir spor araba göreyim inanın artık güvenemiyorum bakıyorum stock gibi duruyo ama velakin sonra kaputu bi kaldırıyoki kaputun altında bi tek ben yokum performans adına yüklemişte yüklemiş sonra aracın orjinalmiş diyincede benim aracım stock die allahtan kısa bi süre sanaide çalışmışlığım var neyin ne olduğunu az buçuk anlıyorum anlamasam aracım stock die bana boşboşuna yakıt yaktıracak bilmem anlatabildimmi şu ana kadar nerde çift kapılı bir spor araç görsem hiçbişey olmasa bile arkada egzoz önde filtre kiti var yani eğer stock araç bulunup kapışma düzenlensin dicem ama gerçekten bulmak çok zor (tabi engin abinin gsi istisna )
eğer olaki bulundu bence bu güzel ani videoyaya alınması farz olur:good:
yorumum ise Sfi number one kim nederse dedin ana 30 video izletin yine bu kararımdan vazgeçmem çünkü ben bu anı ayşadımve 1,5 boy fark attım işin doğrusu bu ama şunuda söleyiyim kullandığım araç baya bi yüklüydü doğruya doğru
eğer olaki bulundu bence bu güzel ani videoyaya alınması farz olur:good:
yorumum ise Sfi number one kim nederse dedin ana 30 video izletin yine bu kararımdan vazgeçmem çünkü ben bu anı ayşadımve 1,5 boy fark attım işin doğrusu bu ama şunuda söleyiyim kullandığım araç baya bi yüklüydü doğruya doğru