ben koyu opelciyim ama vtec başka bi mevzu ayrıca gsı ında bende vtec e göre bazı üstün özellikleri var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsi_onur' Alıntı:güzel kardeşimm .. tamam ii güzel son iki senedeki derecelerini göz önüne alalım m.. çoğu yarışta bende wardım... neler oldunu izleyen çoğu arkadaş biliyo .. ayrıca gençler desteklenmeli diyosun .. sana bi çok kere kalkış teknikleri konusunda yarıdımcı oldum hangi ebatta lastik kullanman gerektiğini söyledimm ayrıca ...bu tv olayında seni en çok destekleyenlerden biride bendim bunu hatırlatırım .hatta ve hatta başkanla ciddi bir tartışma yaşadık bu yüzden gelelim yaş konusuna 15 -16 yaşında kaç stock araba kaldırdınız demişsin açıkça söliim ben hiç kaldırmadım.. zaten bu işin yaşlada pek bi alakası yok hemen örnek verim sana ahmet cemil çıpa 17 yaşında tr pist şampiyonu oldu .. berke bayındır malum yakın zamanda ali dinç çıktı geçen sezonda ..bu genç arkadaşların çoğu gelecek vaad eden insanlar ... sana abi tavsiyesi işi bilen insanlarla çalış , eğer bu işe devam etmek istiyosan forumlarda parmak eksersizi yapmaktansan git eğitimini al , her lafa atlama ,efendiliğini üslubunu koru
kendini ispatla ondan sonra insanlar seni taktir etsin
maxi106' Alıntı:
bilenler bilir şanzıman indirmemin sebebiyde bazı insanlardıelfrenını çek 7500 de çek debrıajdan digen bostancıdan bir bey.
dragon' Alıntı:o zaman Honda lardan uzak dur
:good:
alpervectra-B' Alıntı:yanlış bilgilendirme yapıoruz yalnız.STOCK standart demektir.senin bahsettiğin olay STROKER yani motorun hacmini büyütoruz.onunda zaten biere kadar vtecler mesela en fazla 1,8 oluo.güzelde güçler elde edilebilio.yani o konuda hatta en dayanaklı ve kapasiteli araçlardan biridir honda.o konuda küçümsemeyelim.![]()
dragon' Alıntı:7500d/diyi akıl vermişler
O yarışı izlemiştim Otodromda,o kırma sesini hiç unutmam,çok üzülmüştüm.. Neyse hayatta herşey tecrübe defterine yazılıyor..
yıldırım' Alıntı:Arkadaslar.
Atmosferık bır motor ıle elde edılebılek gucu bır oncekı mesajda belırtmıstım.Bahsetmıs oldugum sartlarda yapılı bır honda var ıse kaldıralım gorelım derım.Bence fazla yoruma gerek yok.
((LaFTa DeĞiL YoLDa YaRıŞaLıM...))
![]()
alpervectra-B' Alıntı:bende mini var denemek isterseniz müsait birgün otobanda rolling şeklinde zararsız bi etkinlik yapabiliriz O Problem deil
benim demek istediğim bir hondaya yapabildiğin şeyleri bir opele çok fazla yapamazsın çünkü çok fazla ilgi görmediği için yapılabileckler kısıtlı.özellikle türkiyede.yoksa benim hondayı savunduğum falan yoq okatmosferik güç bitek piston gömlek vs lerle lmuo onu sölemeye çalışıorum. yada herneyse ben bişi bimiorum sölemedim varsay.burda bilmişlik yapmak istemiorum.siz daha iyi bilirsiniz.konu gereksiz uzadı zaten uzıycağı kadar.
yıldırım' Alıntı:hondaya yapabildiğinin daha fazlasını biz gsi ye yaptık bundan emin olabilirsin ve motor şu an kit car servicede duruyor istediğinin daha fazlasını almak için corsa kasasına takıcaklar motoru bu sezon bende draglara katılıyorum bilmiyorumkii bize hani vtec direnebilicek![]()