Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxi106' Alıntı:
olur.bende yakınıodum ztn kımse bınmıyo die :) şahin bile kullansam kımse bnınmıo :(
iii yaa işte sonunda buldun:) sen vtec ine bindirecek birini bende binebileceğim bi vteci buldum!

yanlız 1-2 porsedur var.

1.) 18 yaş üstü olmak ki kagıt ımzalatacam kendı ıstegı ıle bındı dıe.sonuclardan kendısı sorumludur

2.) Hayat Sigortası. :)

maxi106' Alıntı:
yanlız 1-2 porsedur var.

1.) 18 yaş üstü olmak ki kagıt ımzalatacam kendı ıstegı ıle bındı dıe.sonuclardan kendısı sorumludur

2.) Hayat Sigortası. :)
başkaa:) napıcaz arabayla savaşa felanmı katılıcazz!el iminde silah tutması felan gerekiyomuu!:)

yok silahın üstüne binecez :) silahı tutacak insanbnm .okonuda genış ol;)

hasang' Alıntı:
başkaa:) napıcaz arabayla savaşa felanmı katılıcazz!el iminde silah tutması felan gerekiyomuu!:)

hasan harikasın çok güldüm valla :kop::kop: kurma kolu çek bırakk :kop:

maxi106' Alıntı:
yok silahın üstüne binecez :) silahı tutacak insanbnm .okonuda genış ol;)

kardeş para toplayıp fomulaya sokalım seni dandik takımlarla sağlam sponsorluk anlaşması yaparsan yarıştırıyorlar.

olur dersen başlatalım kampanyayı hem bir Türk formulada deriz.

Yarış falanda kazanırsın bellimi olur bu işler.

yada bu özgüvenle takuma satoya rakip olursun en çok yarış bitiremeyenler diye...

şaka bir yana süperman olsan trafikte dikkat yazık olur daha geçenlerde senin gibi çok özgüvenli bi insan müsvettesi vtı yıyla 1 çocuk annesi kadını ezdi gazlıyordu oda ışıklarda bekleyen kadının üstüne çıktı 3 ay koma sonra ölüm.

dragon' Alıntı:
neye güvenerek diyosun bunu?

arkadasslarım modıfıye hastası(ben anlamıyorum pek fazla)hepsınde hemen hemen corsa gsi ve V-tec var her hfta sonu kocalıne kadar rollınge cıkıyolar,tabı bu söledıgım arabaların hepsi yüklü,bos araba degıller,5500 den sonra V-tec acıyo ve delı gidiyo,yüklü bı V-tec oldugunu farzet,corsa gsi cok rahat 5 boy atar...KAFADAN SALLAMIYORUM,bende gıttım onlarla bı gece ve gördüm...burda arabanın durumuda cok onemlı bunuda solıyım..arabaya neler yapılmıs,neler yuklenmıs,standartları ıcın konusursak ben yıne V-tec alır goturur dıyorum..

speedy_forever' Alıntı:
arkadasslarım modıfıye hastası(ben anlamıyorum pek fazla)hepsınde hemen hemen corsa gsi ve V-tec var her hfta sonu kocalıne kadar rollınge cıkıyolar,tabı bu söledıgım arabaların hepsi yüklü,bos araba degıller,5500 den sonra V-tec acıyo ve delı gidiyo,yüklü bı V-tec oldugunu farzet,corsa gsi cok rahat 5 boy atar...KAFADAN SALLAMIYORUM,bende gıttım onlarla bı gece ve gördüm...burda arabanın durumuda cok onemlı bunuda solıyım..arabaya neler yapılmıs,neler yuklenmıs,standartları ıcın konusursak ben yıne V-tec alır goturur dıyorum..

Benimki Corsa GSI değil..

+999 ayrıca şunu anlıyoruz ki gerçekten bu hızlı ve öfkeli TÜK milletine yaramıyor beyin yıkamaya başlamışş iyiden iyiye

yakındada taxi4 cıkıyomuş şimdide 407 ye sardırır bizim insanlarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri