iii yaa işte sonunda buldunmaxi106' Alıntı:olur.bende yakınıodum ztn kımse bınmıyo dieşahin bile kullansam kımse bnınmıo
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iii yaa işte sonunda buldunmaxi106' Alıntı:olur.bende yakınıodum ztn kımse bınmıyo dieşahin bile kullansam kımse bnınmıo
![]()
başkaamaxi106' Alıntı:yanlız 1-2 porsedur var.
1.) 18 yaş üstü olmak ki kagıt ımzalatacam kendı ıstegı ıle bındı dıe.sonuclardan kendısı sorumludur
2.) Hayat Sigortası.![]()
hasang' Alıntı:başkaanapıcaz arabayla savaşa felanmı katılıcazz!el iminde silah tutması felan gerekiyomuu!
![]()
maxi106' Alıntı:yok silahın üstüne binecezsilahı tutacak insanbnm .okonuda genış ol
![]()
dragon' Alıntı:neye güvenerek diyosun bunu?
speedy_forever' Alıntı:arkadasslarım modıfıye hastası(ben anlamıyorum pek fazla)hepsınde hemen hemen corsa gsi ve V-tec var her hfta sonu kocalıne kadar rollınge cıkıyolar,tabı bu söledıgım arabaların hepsi yüklü,bos araba degıller,5500 den sonra V-tec acıyo ve delı gidiyo,yüklü bı V-tec oldugunu farzet,corsa gsi cok rahat 5 boy atar...KAFADAN SALLAMIYORUM,bende gıttım onlarla bı gece ve gördüm...burda arabanın durumuda cok onemlı bunuda solıyım..arabaya neler yapılmıs,neler yuklenmıs,standartları ıcın konusursak ben yıne V-tec alır goturur dıyorum..
maxi106' Alıntı:yok silahın üstüne binecezsilahı tutacak insanbnm .okonuda genış ol
![]()