Astra Sfi vs Civic Vti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coRSac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga78' Alıntı:
hasan harikasın çok güldüm valla :kop::kop: kurma kolu çek bırakk :kop:
güldürebildiysem ne mutlu banaa:good: max 106 da beni çok güldürüyoo!:)ama abii baksana vtec li arkadaşımıza meydan okuyacak bi astra sfi yokk:( seyretmesi zevkli olurdu!

Eğer kadett derecelisi ile 7000 cevirebiliyorsa vti sansı yok ,aslında çevirmesede gene sansı yok.forever sfi

bu konu kapanmadı mı hala yaw:)

Deniz nerdesin ya, DARaldım buralarda.. :)

speedy_forever' Alıntı:
arkadasslarım modıfıye hastası(ben anlamıyorum pek fazla)hepsınde hemen hemen corsa gsi ve V-tec var her hfta sonu kocalıne kadar rollınge cıkıyolar,tabı bu söledıgım arabaların hepsi yüklü,bos araba degıller,5500 den sonra V-tec acıyo ve delı gidiyo,yüklü bı V-tec oldugunu farzet,corsa gsi cok rahat 5 boy atar...KAFADAN SALLAMIYORUM,bende gıttım onlarla bı gece ve gördüm...burda arabanın durumuda cok onemlı bunuda solıyım..arabaya neler yapılmıs,neler yuklenmıs,standartları ıcın konusursak ben yıne V-tec alır goturur dıyorum..

kardeşim gel bigün al vtı yı ikinizi birden götüreyim ben...ya neye dayanarak böyle konuşuonuz hala anlamış diilim...

hasang' Alıntı:
güldürebildiysem ne mutlu banaa:good: max 106 da beni çok güldürüyoo!:)ama abii baksana vtec li arkadaşımıza meydan okuyacak bi astra sfi yokk:( seyretmesi zevkli olurdu!

ist da olsaydım şimdiye kadar çoktan sesleri kesilmişti ama malesef izmirdeyim...:mad:

en sonunda yarıcam asvaltı corsamla ayıp olacak dedelere

görsünler 1.4 90 hp corsayı yaw:):o

aga78' Alıntı:
en sonunda yarıcam asvaltı corsamla ayıp olacak dedelere

görsünler 1.4 90 hp corsayı yaw:):o
abim dur acele etme beraber yaralım seninle!mehmet usta yakın zamanda chip liycek benim arabayı!o zaman beraber gazlarız!drag felan:good:gerçi chipten sonraa hiç şansın yok amaa:)

DJERHAN' Alıntı:
kardeşim gel bigün al vtı yı ikinizi birden götüreyim ben...ya neye dayanarak böyle konuşuonuz hala anlamış diilim...

ne var arabanda?ne yaptında bu kdr ıddaılı konusuyosun?yüklü mü araba?yüklüyse neler yaptın yazarsan sevınırım arkadasım...(arkadaslar sevıyeyı dusurmeden sohbet edelım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri