güldürebildiysem ne mutlu banaa:good: max 106 da beni çok güldürüyoo!aga78' Alıntı:hasan harikasın çok güldüm vallakurma kolu çek bırakk
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güldürebildiysem ne mutlu banaa:good: max 106 da beni çok güldürüyoo!aga78' Alıntı:hasan harikasın çok güldüm vallakurma kolu çek bırakk
![]()
Kapatsan aslında hiç fena olmaz..coldekiadam' Alıntı:bu konu kapanmadı mı hala yaw![]()
speedy_forever' Alıntı:arkadasslarım modıfıye hastası(ben anlamıyorum pek fazla)hepsınde hemen hemen corsa gsi ve V-tec var her hfta sonu kocalıne kadar rollınge cıkıyolar,tabı bu söledıgım arabaların hepsi yüklü,bos araba degıller,5500 den sonra V-tec acıyo ve delı gidiyo,yüklü bı V-tec oldugunu farzet,corsa gsi cok rahat 5 boy atar...KAFADAN SALLAMIYORUM,bende gıttım onlarla bı gece ve gördüm...burda arabanın durumuda cok onemlı bunuda solıyım..arabaya neler yapılmıs,neler yuklenmıs,standartları ıcın konusursak ben yıne V-tec alır goturur dıyorum..
hasang' Alıntı:güldürebildiysem ne mutlu banaa:good: max 106 da beni çok güldürüyoo!ama abii baksana vtec li arkadaşımıza meydan okuyacak bi astra sfi yokk
seyretmesi zevkli olurdu!
abim dur acele etme beraber yaralım seninle!mehmet usta yakın zamanda chip liycek benim arabayı!o zaman beraber gazlarız!drag felan:good:gerçi chipten sonraa hiç şansın yok amaaaga78' Alıntı:en sonunda yarıcam asvaltı corsamla ayıp olacak dedelere
görsünler 1.4 90 hp corsayı yaw
DJERHAN' Alıntı:kardeşim gel bigün al vtı yı ikinizi birden götüreyim ben...ya neye dayanarak böyle konuşuonuz hala anlamış diilim...