Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun buji kablolarından biri yanmış olabilirmi benim eski arabadada aynısı oluyordu yavaş yavaş gaza yüklenince tekleme yapıyordu ama devri yüksek tutup hız yapınca tekleme kalmıyordu buji kablolarına baktır istersen.
Geçmiş olsun buji kablolarından biri yanmış olabilirmi benim eski arabadada aynısı oluyordu yavaş yavaş gaza yüklenince tekleme yapıyordu ama devri yüksek tutup hız yapınca tekleme kalmıyordu buji kablolarına baktır istersen.
Belli devir araliklarinda tekleme yaptigini soyledign icin, bobin-buji degisti demene ragmen ben hala atesleme sisteminden supheleniyorum. Bir de arac LPG li mi? Eger boyleyse, LPG ecusu devir bilgisini nereden aliyor? dagiticidan alinma soz konusu ise, kotu kablolama zamanla atesleme sisteminde arizaya neden olabilir (saglikli olani devir sensorudur). Benzinde, ateslemedeki kucuk aksakliklari hissetmeyebilirsin, ancak lpg de daha cok belli olur. Atesleme sistemini komple gozden gecirmekte fayda var diye dusunuyoum.
Selamlar..
Seyf
Aynı tekleme bendede mevcut.Ateşleme bobini ve bujileri değiştirdim şu an hala araba tekliyor.7 ay önce silindir kapağı sökülüp rektefiye yapılmıştı anlamıyorum.Sıkılmaya başladım.Birazdan tekrar servise götürüp bilgisayara sokacağım.
Bende 2001 corsa c (1,4 16valf) var.aynı problemle bende çok uğraştım.Acaba motora doğru buji takılıyormu?Bence bir araştır.www.ngk.com.tr den araştırabilirsin.İkincisi uzun zaman kurum yapmışsa katalizatör tıkanmış olabilir.Ama öncelikle doğru buji kullanın.Ne kadar fark ettiğine inanamazsınız.
Bende 2001 corsa c (1,4 16valf) var.aynı problemle bende çok uğraştım.Acaba motora doğru buji takılıyormu?Bence bir araştır.www.ngk.com.tr den araştırabilirsin.İkincisi uzun zaman kurum yapmışsa katalizatör tıkanmış olabilir.Ama öncelikle doğru buji kullanın.Ne kadar fark ettiğine inanamazsınız.
eğerki arıza kodu P0300 varsa ayrıca carbon clean yapılıp sorun düzelmediyse silindir kapağı açılması gerekiyor ve sibop gayd ları bronz malzeme ile değişmesi geerkiyor