- Konuyu Başlatan
abicim egr baktırdınmı???
Baktırmadım ama tech2 de egr hatası vermiyordu, hatta tech2 egryi açıp kapattılar normal çalışıyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abicim egr baktırdınmı???
arıza ışığı şuanda yanmıyo birde bu ateşleme bobininin orjinali ne marka gm mi delpimi anlayamadım nette aradım yan sanayisine bile bazı yerde 90 ytl bazı yerde yan sanayi 1 sınıf diyo 250ytl bazı yerde delpi orjinal diyo 647 ytl benim kafam iyice karıştı anlamadım bu parça bu kadar çokmu pahalı ben z motorda egr valfını tech 2 cihazı ile iptal ediliyo biliyorumben kafaya taktım ya çözdürcem bu arızayı, çözdürünce foruma yazarım zaten. sen şimdilik öyle binmeye devam et. ben de binsem binerim de taktım kafaya...ayrıca senin arıza ışığın yanıyor mu? benim arıza kodu yeni silindiği için şimdilik yanmıyo amabirkaç gün içinde yanar...
orj i delphidir (astra g ) ıst da fiyatı 150 ytlarıza ışığı şuanda yanmıyo birde bu ateşleme bobininin orjinali ne marka gm mi delpimi anlayamadım nette aradım yan sanayisine bile bazı yerde 90 ytl bazı yerde yan sanayi 1 sınıf diyo 250ytl bazı yerde delpi orjinal diyo 647 ytl benim kafam iyice karıştı anlamadım bu parça bu kadar çokmu pahalı ben z motorda egr valfını tech 2 cihazı ile iptal ediliyo biliyorum
abi bide bu orj. kutuların üzerinde bazan madein chana madein fillandia madein polanya diye yazıyo ama madein germany diye yazmıyo her ülkede orj. üretim yapılıyomu yaniorj i delphidir (astra g ) ıst da fiyatı 150 ytl
Benim de bobin değişti serviste, sanayide bütün filtreler değişti, bujiler değişti, carbon clean yapıldı, son olarak da motor üst kapağı açıldı, subaplar değişti, kesin olmustur dedim bir bindim aynı arıza olunca yüzümden terler boşandı. ama benim ışık yandığında silindirlerde tekleme arızası veriyor. bu teklemeye de kurum sebep veriyormuş. bana yetkili servis de önce carbon celan yaparız dedi o da olmazsa başka bi olay var onu yaparız dedi, en son sorununuz çözülmezse silindir kapağını açarız dedi ben de gittim aynı şeyleri söyleyen ustama sanayide açtırdım silindir kapaklarını ama mualesef sonuç hüsran... büyük şehirdeki servislere götürmeyi düşünüyorum...egr degıstı,full kurum temızlıgı yapıldı,önce kelebek degıstı sora conta bıdaha degıstı,bujıler degıstı,bobın delphı orj.takıldı,egzos susturucum degıstı,carbon cleaner yapıldı,,benzın fıltrem degıstı,,yok aga arabam arzıası gene aynıydı..sora ıkıtellıde bır beyıncı beynı degıstırdı cıkma bı beyın getırdı formatladı program attı vs.taktı sımdı aracım masallahı war canavar gıbı,,ben cok ugrastım zaman kaybetme dıye yazıyorum...cıkma beyın yenısı 1500ytl,,cıkması 600 den 900 e kadar var sıkı pazarlık ıstıyor anlıycagın ama ınsallah beyın degıldır..benım tavsıyem bır beyın bul ve dene..bır kac gun... dedımya aynı sorunlardı hemen hemen arıza lamban da yanar bır kac gun ıcınde heralde bu böle lanet bısı kardes...gecmıs olsun..
Mualesef giderilmedi, o kadar masrafı da boşuna ettik...geçmiş olsun ben sorununuz giderildi sanıyordum