Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birincisi otobüsle alakasız bi olay
yukarıda lpg li bi aracın yandığı söyleniyor
ikincisi söz konusu olan insan hayatı
lpg nin savunucusu olmayalım derim
saygılar.........
alakayı anlamanı beklerdım neyse acıklaım barı o da yandı ama lpgsızdı her yanan arabanın sebebı lpg olmayabılır kesın bı uslupla ''lpgcılere kapak olsun'' dersen bu can guvenlıgını dusunme degıl saygısızlıktır adap denılen bısey var buna uygun bır dılle anlatırsan derdını sorun olmaz...
bıraz daha terbıyelı olmanı onerırım senden yassa cok daha buyuk lpg kullanıcıları var bu sıtede kımsenın ne kullandıgı bı baskasını ılgılendırmez tercıh meselesıdır hatırlansınız kı gecmıs yıllar bı yolcu otobusu de yanmıstı tamamen o da mı lpglıydı acaba???
birincisi otobüsle alakasız bi olay
yukarıda lpg li bi aracın yandığı söyleniyor
ikincisi söz konusu olan insan hayatı
lpg nin savunucusu olmayalım derim
saygılar.........
bende hep çekinirim lpg den.asla diyorum ASLA lpg li araç kullanmam.param çoksa benzine veririm azsa dizele veririm paramı ama bizim sanayicilerin takmadığı fabrika çıkışlı lpg li araçlar çıkarsa tam süper olur...
alakayı anlamanı beklerdım neyse acıklaım barı o da yandı ama lpgsızdı her yanan arabanın sebebı lpg olmayabılır kesın bı uslupla ''lpgcılere kapak olsun'' dersen bu can guvenlıgını dusunme degıl saygısızlıktır adap denılen bısey var buna uygun bır dılle anlatırsan derdını sorun olmaz...
o ifade sadece insanın güvenliğini tehlikeye atan bi canavara atfımdı...
bunu birisinin üstüne alma gereği yok ki.....
lpg tartışmasını tekrar alevlendirmeyelim bu arada...
bende hep çekinirim lpg den.asla diyorum ASLA lpg li araç kullanmam.param çoksa benzine veririm azsa dizele veririm paramı ama bizim sanayicilerin takmadığı fabrika çıkışlı lpg li araçlar çıkarsa tam süper olur...
bu arada burak'a katılmıo muyum tabı kı katılıorum ama dıger arkadasın bu metnı okuyup ıı bı sındırmesı lazım daha sonra nerde hata yaptıgını anlayacaktır...
o ifade sadece insanın güvenliğini tehlikeye atan bi canavara atfımdı...
bunu birisinin üstüne alma gereği yok ki.....
lpg tartışmasını tekrar alevlendirmeyelim bu arada...
bu konu verildi,
lpg ile hiç alakası yok
varsa aksini iddaa eden lpg yüzünden patladı diyen cıkarsın yazılarını koysun ortayada görelim...
lafla peynir gemisi yürümez.
belge lazım belge.....
bu arada burak'a katılmıo muyum tabı kı katılıorum ama dıger arkadasın bu metnı okuyup ıı bı sındırmesı lazım daha sonra nerde hata yaptıgını anlayacaktır...
tamam işte bence alide sanayide bilinçsizce takılan lpg lere tepki olarak o lafı demiştir uzatmayalım.ama ben asla asla asla asla taktırmam istediği kadar garanti olsun kaliteli olsun.illaki fabrikadan takılı gelecek...