yeni city gerçekten güzel olmuş ve donanım listesi de bayağı kalabalık...Astra, yakında kasa değiştirecek, yüzü bence çok eskidi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada da çok açıkça ifade edildiği gibi honda city mi daha iyidir üstündür astra mı gibi bir soru yok ortada herhangi bir karşılaştırma ve kıyaslama da yok.
bütçemle alabileceğim iki araba bu, hondanın şanzımanı konusunda daha olumlu şeyler duydum acaba bu yüzden honda city mi alsam opel sedan mı alsam diye bir konu var ortada...
sen bu iki arabayı nasıl kıyaslarsın nasıl aynı kefeye koyarsın diye tepki göstermeden önce sorunu anlamaya çalışsak daha iyi olacak.
benim kanaatime göre de astra hem daha kullanışlı ve konforlu, hem daha sağlam hem de ikinci elde daha kolay elden çıkarılabilecek bir araç.
sizin durumunuzda olsam tercihimi astradan yana kullanırdım.
Performans istiyorsan honda
sağlamlık kalıte yol tutusu ıstıyorsan astra.
Ne Olursa Olsun 1.6 Honda Kalkarken 1.6 Astrayı Her türlü Yer Ama Uzun Yoldada Astra Hondayı Yermı Bilemıyecemhonda city astradan dahamı performanslı
honda city tamamen bir genetik artık yahu
Ataklık olarak civic ve diğer japon arabaları iyiler astra onlarla yarışamaz ama otobanda çok bir farklılık yok astra devrini ve hızını kazandı mı tank gibi gidiyor, civicin tipini beğenirim daha atak ama ben şahsen elimin altında tenekeden yapılmış hissi uyandıran ve öyle sesler çıkaran bir aracı almam .Otomobil insana bir tok bir his vermeli. Aynı sorun leonda da var hem de leonu tsi motoru civicten daha iyi olmasına karşın, adama sağlam bir araba izlenimi vermiyor. Civic in euroncapdan 5 yıldız alması gelince sınıfı öğretmen torpili ile geçmiş ESP konulmuş diye 3 ekstra puan vermişler , yoksa kasa aynı kaza hasarı ve vurma testindeki puanları aynı kalmış değişen birşey yok
Ne Olursa Olsun 1.6 Honda Kalkarken 1.6 Astrayı Her türlü Yer Ama Uzun Yoldada Astra Hondayı Yermı Bilemıyecem
cıvıc ile astra deseydin kesinlikle cıvıc derdim ama astra ile cıty diyosun o zaman astra diyeceğim hakkınızda hayırlısı.
baştan söyliyeyim yazacaklarım polemik yaratmak yada opeli kötülemek amaçlı değildir zira bende opeli sevmesem bu sitede aktif üyelik yapmam. opelin malzeme kalitesi ve işçiliği malum iyi diyosunuz peki size soruyorum kaçınızın astrasında koltuk gıcırtısı ve ön konsoldan takırtı tukurtu gelmiyor şayet 2 aylık fabrika çıkışlı astranın bile böyle problemleri var hani malzeme kalitesi ve işçilik o zaman ayrıca http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=536&page=3 şu başlıkta sizler sayfalar dolusu şikayet yazmışınız madem opel o kadar kaliteli bu konuda bu sayfalar nasıl doluyor yol tutuşu iyi diyosunuz oda sert süspansiyonlardan kaynaklanıyor ben Hondaya iyi demiyorum illaki hondanında kötü yanları var ama opelde sizlerin büyüttüğü kadar kusursuz araçlar yapmıyor birde bu sitede nedense kimse araç karşılaştırılmalarına tarafsız ve marka fanatikliği yapmadan bakmıyor yani bir a3 ile astra kıyaslansa astra iyi deniliyor benim aracım honda ve 7-8 aydır bende ve 10 yaşında bir araç inanın malzeme kalitesi bence çok iyi ve 10 yaşında olmasına rağmen konsolda koltuklarda yani araç içinde tek bir tık ses yok motor zaten 10 numara problemsiz ve sorunsuz tek eksisi bana göre yol sesini çok alması evet 120 den sonra yol sesi dinlemeye başlıyosunuz bunda sonraki aracım büyük konuşmayayım ama büyük ihtimal gene honda olur uzun lafın kısası ise kargaya yavrusu şahin görünürmüş....
cıvıc ile astra deseydin kesinlikle cıvıc derdim ama astra ile cıty diyosun o zaman astra diyeceğim hakkınızda hayırlısı.
baştan söyliyeyim yazacaklarım polemik yaratmak yada opeli kötülemek amaçlı değildir zira bende opeli sevmesem bu sitede aktif üyelik yapmam. opelin malzeme kalitesi ve işçiliği malum iyi diyosunuz peki size soruyorum kaçınızın astrasında koltuk gıcırtısı ve ön konsoldan takırtı tukurtu gelmiyor şayet 2 aylık fabrika çıkışlı astranın bile böyle problemleri var hani malzeme kalitesi ve işçilik o zaman ayrıca http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=536&page=3 şu başlıkta sizler sayfalar dolusu şikayet yazmışınız madem opel o kadar kaliteli bu konuda bu sayfalar nasıl doluyor yol tutuşu iyi diyosunuz oda sert süspansiyonlardan kaynaklanıyor ben Hondaya iyi demiyorum illaki hondanında kötü yanları var ama opelde sizlerin büyüttüğü kadar kusursuz araçlar yapmıyor birde bu sitede nedense kimse araç karşılaştırılmalarına tarafsız ve marka fanatikliği yapmadan bakmıyor yani bir a3 ile astra kıyaslansa astra iyi deniliyor benim aracım honda ve 7-8 aydır bende ve 10 yaşında bir araç inanın malzeme kalitesi bence çok iyi ve 10 yaşında olmasına rağmen konsolda koltuklarda yani araç içinde tek bir tık ses yok motor zaten 10 numara problemsiz ve sorunsuz tek eksisi bana göre yol sesini çok alması evet 120 den sonra yol sesi dinlemeye başlıyosunuz bunda sonraki aracım büyük konuşmayayım ama büyük ihtimal gene honda olur uzun lafın kısası ise kargaya yavrusu şahin görünürmüş....